Câștigătorii Cupei Farul și Memorialului "Constantin Craiu" la atletism

715
Cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport și Tineret și a Asociației Județene de Atletism Constanța, CS Farul a organizat, zilele trecute, pe stadionul "Farul", Cupa Farul și Memorialul "Constantin Craiu" la atletism pentru juniori.
La întreceri, au participat sportivi de la CS Farul, LPS "Nicolae Rotaru", CSS 1 Constanța, CSM Brăila și Axiopolis Cernavodă.
Iată și rezultatele atleților constănțeni: CS Farul: Maria Mazilu - locul 1 la 200 m și locul 2 la 100 m, Alina Râpanu - locul 1 la 800 m și locul 2 la 400 m, Nadia Ilaș - locul 1 la 100 mg, Sabina Nastu - locul 3 la 100 m, Cristina Bujin - locul 1 la triplusalt, Andreea Lefcenco - locul 2 la triplusalt, Elena Grosu - locul 3 la triplusalt, Iulian Geambazu - locul 1 la 100 m, locul 2 la 200 m, locul 1 la 400 m, George Moroșan - locul 2 la 200 m, Adrian Dăianu - locul 1 la triplusalt și Spiridon David - locul 3 la triplusalt; LPS "Nicolae Rotaru": Borssy Marwa - locul 2 la lungime, Teodora Vasilescu - locul 3 la lungime.
Proba de lungime la băieți, contând pentru Memorialul "Constantin Craiu", a fost câștigată de Adrian Vasile (CS Farul), cu o săritură de 7,83 metri, acesta fiind urmat, în ordine, de Cristi Boboc (CS Farul) și Iulian Pricop (LPS "Nicolae Rotaru").
Conform Tabelei internaționale de punctaj, Cupa Farul - Memorialul "Constantin Craiu" a fost câștigată de Adrian Vasile la masculin și Cristina Bujin la feminin.
Directorul concursului a fost Cătălin Ganera, judecător arbitru - Andrei Szemerjai, iar secretar general - Dumitru Mihăilescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2111 secunde