Burleanu: "Ne dorim cel puțin 4 puncte din dubla cu Suedia și Insulele Feroe"

205
Burleanu:

Articole recomandate

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că își dorește ca echipa națională a României să obțină minimum 4 puncte în meciurile cu Suedia (23 martie) și Insulele Feroe (26 martie), primele din cadrul preliminariilor EURO 2020.

"Primul meci (n.r. - cu Suedia) va fi cu siguranță cel mai dificil, pentru că e foarte important cum începem. Ne dorim să începem cu dreptul, adică să obținem cel puțin 4 puncte din această dublă. Așa cum îl cunosc pe selecționerul Cosmin Contra, ne vom bate să obținem 3 puncte în Suedia și alte 3 cu Insulele Feroe pentru a pregăti mult mai liniștiți dubla din luna iunie", a spus Burleanu.

"Avem jucători accidentați și acest lucru dă peste cap strategia și planurile selecționerului. Însă cu siguranță jucătorii convocați vor da totul pentru a ne îndeplini acest obiectiv. Așa cum au făcut-o de altfel și în Liga Națiunilor, competiție pe care am terminat-o neînvinși", a adăugat președintele FRF.

Prima reprezentativă de fotbal a României va întâlni Suedia, în deplasare, la 23 martie (ora 19:00), și Insulele Feroe, în 26 martie (ora 21:45), pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca, în primele două partide pe care le va disputa în Grupa F a preliminariilor EURO 2020.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4372 secunde