Bun venit în familia sportului constănțean! Airsoftul a primit avizul MTS

3652
4
Bun venit în familia sportului constănțean! Airsoftul a primit avizul MTS - bunvenit-1484035629.jpg

Articole de la același autor

Activitatea sportivă este una intensă pe litoral, în ciuda problemelor legate de finanțare și infrastructură. Directorul LPS, prof. Andrei Szemerjai, spunea, în repetate rânduri, că "la Constanța, sportul este o religie!" și nu este departe de adevăr, pentru că, grație unor împătimiți ai fenomenului, în acest colț de țară se practică fotbal, baschet, handbal, volei, rugby, gimnastică, oină, atletism, lupte, box, sporturi nautice și chiar sporturi de iarnă. 


Mai nou, pe lista disciplinelor regăsite la Constanța a apărut și squash-ul, iar jocului inventat de francezi și dezvoltat de englezi i s-a alăturat, luna trecută, un nou "frate": airsoftul. 


Practic, începând cu 14 decembrie 2016, ziua în care Ministerul Tineretului și Sportului a dat avizul de constituire al Asociației Clubul Sportiv "Airsoft Club Constanța" și s-a eliberat Certificatul de Identitate Sportivă, putem spune că, la malul mării, se practică airsoftul într-un cadru organizat, sportivii putând participa la competiții naționale și internaționale. 


Airsoft-ul este jocul care îi aduce, week-end de week-end, pe pasionații de shootere militare, în zonele de la periferiile orașelor sau în clădiri dezafectate, pentru a pune în practică scenarii de luptă, în perfectă siguranță. 


Airsoft-ul a devenit o activitate din ce în ce mai căutată și de marile companii. Condiția esențială pe care jucătorii trebuie să o respecte este fair-play-ul, așa că jocul este perfect pentru activități de teambuilding. 


Comentează știrea

Gabi Draghici
22 februarie 2017
Airsoft

Panaa urma se strang niste oameni in toata firea,militari wannabe care viseaza filme americane. Daca ii pui sa faca 2 flotari sau sa alerge 100m, pauza. Se mai viseaza sportivi :)) Sportul asta este bazat pe fair play,insa membrii ACCsunt niste fetite care nu recubosc bile. Rusinica...

Giuli Boss
22 februarie 2017
ACC

Da,asa este,am fost si eu la Acc si e plin de pizde plangacioase. Numai gura de ei. Nici intre ei nu se halesc.

Jucator
22 februarie 2017
$$

Vand iphone 4S

Filimon Daniel
22 februarie 2017
Respect

Va multumim pentru timpul pierdut in realizarea commenturilor, va asteptam cu drag la un joc, indiferent care sunt pererile dumneavoastra la finalul acestuia. Un sportiv ramane cu fairplay ul carateristic acestui joc si in viata de zi cu zi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.2707 secunde