Boxerii, destul de firavi la Mondialele cadeților

68

Articole recomandate

Doar doi boxeri români, dintr-un total de opt, au rămas în competiție la Mondialele rezervate cadeților, care se desfășoară la Kiev, sub titulatura de Campionatele Mondiale AIBA pentru juniori. 

Sorin Dobondi (cat. 57 kg) l-a învins în primul tur pe italianul Andrea Zuppardo, la puncte (3-0), și va lupta în optimi cu slovacul Michal Takacs. La cat. 60 kg, pugilistul Ștefan Alberto Calotă l-a învins pe georgianul Tornike Heladze, la puncte (2-1), dar apoi în optimi a cedat la puncte în fața mongolului Unubold Ryenchindorj (0-3). 

Marian Ruta (cat. 52 kg) va intra în competiție direct în optimile categoriei 52 kg. 

Valentin-George Ceparu a pierdut în primul tur la cat. 46 kg în fața cubanezului Joahnys Perez, la puncte (0-3), Alexandru-Cristian Drăgan a cedat prin KO tehnic în prima repriză a meciului cu cubanezul Maikel Barrero (cat. 50 kg), Claudiu-Viorel Păun a fost învins la cat. 70 kg în primul tur de turcul Ergun Demir (la puncte, 3-0), Marian Ion (cat. 75 kg) s-a recunoscut învins în primul tur în fața irlandezului Sean Conroy (0-3 la puncte), în timp ce Laurențiu Birneață a fost eliminat de armeanul Aram Abrahamian (cat. +80 kg), la puncte (3-0).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 11 Septembrie 2013
Stire din Sport : Marica ar putea ajunge la Getafe
Pagina a fost generata in 3.785 secunde