Box / Românul Dumitru Vicol, în semifinalele turneului internaţional de la Castellon

253
Box / Românul Dumitru Vicol, în semifinalele turneului internaţional de la Castellon - boxvicol-1614939506.jpg

Articole de la același autor

Pugilistul român Dumitru Vicol s-a calificat în semifinalele turneului internaţional Boxam de la Castellon (Spania), după ce a învins la puncte, în limitele categoriei 75 kg, pe un reprezentant al ţării gazdă, Pablo Coy Bernal. 
În semifinala programată vineri, 5 martie, Vicol îl va înfrunta pe indianul Kumar Ashish, care a dispus în sferturi de italianul Remo Salvatti. 


„Dumitru Vicol este în semifinalele turneului de la Castellon, din Spania, unde participă numeroși pugiliști de top din Rusia, Kazahstan, Franța sau SUA. Victima lui de ieri a fost chiar reprezentantul țării gazdă, Pablo Coy Bernal, care a fost surprins de forța și agresivitatea românului, încercând să evite cât mai mult lupta și să puncteze de la distanță. Nu i-a reușit, dovadă și numărătoarea suportată de spaniol după o directă de dreapta expediată de Vicol, în repriza a treia. Cu medalia de bronz asigurată, Vicol vrea mai mult, vrea să joace cu aurul pe masă”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Box. 


Cosmin Gîrleanu, singurul boxer român calificat până acum la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a fost învins la puncte de italianul Federico Emilio Serra, în primul tur al categoriei 52 kg. 


La cea de-a 35-a ediţie a turneului de la Castellon participă 127 de pugilişti din 17 ţări: Belgia, Chile, Danemarca, Ecuador, Franţa, India, Italia, Kazahstan, Lituania, Monaco, Maroc, Panama, Porto Rico, România, Rusia, Spania şi SUA. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.228 secunde