Box / Avantaj la cântar pentru McGregor înaintea meciului cu Mayweather

185
Box / Avantaj la cântar pentru McGregor înaintea meciului cu Mayweather - compboxing1-1503740663.jpg

Articole recomandate

Starul irlandez al artelor marțiale mixte Conor McGregor va aborda meciul contra legendei americane a boxului Floyd Mayweather, sâmbătă noapte la Las Vegas, cu un avantaj de 1,6 kg, conform cântarului oficial efectuat vineri.


McGregor, în vârstă de 29 de ani, a avut o greutate de 69,4 kg, în timp ce Mayweather (40 ani) a cântărit 67,8 kg. Cei doi nu trebuiau să depășească 69,8 kg.

Susținut puternic de 6000 de spectatori, majoritatea îmbrăcați în tricou verde în culorile Irlandei, într-o ambianță de meci de fotbal, McGregor a profitat de cântarul oficial, ultimul eveniment public înaintea meciului, pentru a răspunde provocărilor. 


"Nu l-am văzut niciodată într-o asemenea proastă condiție fizică", a spus McGregor la adresa adversarului său. "Sunt profesionist, am făcut tot ce a trebuit pentru a mă înscrie în categorie, dar la ora meciului voi fi și mai puternic. El nu va putea rivaliza cu forța mea și cu ritmul meu. Este un meci ca și încheiat", a mai spus irlandezul.

Mayweather, al cărui ultim meci datează din septembrie 2015, a rămas calm în timpul cântarului, chiar dacă McGregor s-a pus în fața lui și l-a insultat. 


"M-am mai aflat în situația asta, deci știu ce trebuie să fac pentru a câștiga meciuri de această amploare. Un meci nu se câștigă la cântar", a precizat, la rândul său, "Money" Mayweather, neînvins în 49 de meciuri.

Meciul dintre americanul Floyd Mayweather și irlandezul Conor McGregor nu are ca miză niciun titlu mondial, fiind doar un simplu meci între o legendă a boxului și un star UFC, care va genera încasări record pentru cei doi protagoniști, potrivit Agerpres.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.981 secunde