Bomba anului în fotbal. Barcelona, surclasată la Roma și eliminată din Liga Campionilor

194
Bomba anului în fotbal. Barcelona, surclasată la Roma și eliminată din Liga Campionilor - lionelmessibarcelona-1523429616.jpg

Articole recomandate

Rezultat șoc în Liga Campionilor, AS Roma - FC Barcelona 3-0, în manșa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. În tur, catalanii câștigaseră cu 4-1, astfel că italienii s-au calificat în semifinale grație golului marcat în deplasare.



AS ROMA - BARCELONA 3-0 (E. Dzeko - min. 7, De Rossi - min. 57, din 11 metri, Manolas - min. 82). Este doar pentru a treia oară în istoria Champions League când o echipă reușește să se califice în faza următoare după ce a pierdut prima manșă la o diferență mai mare de trei goluri. Precedentele performanțe le-au aparținut lui Deportivo La Coruna, sezonul 2003/2004, după ce pierduse cu 1-4 la AC Milan și, ironia sorții, chiar Barcelonei, în sezonul trecut, când a câștigat cu 6-1 în fața lui PSG.

Outsiderii s-au calificat în semifinale și din celălalt sfert jucat marți, Liverpool eliminând-o pe Manchester City cu 5-1 la general. "Cormoranii" au câștigat și returul de pe Ettihad, scor 2-1, în ciuda faptului că Leroy Sane a deschis scorul pentru "cetățeni", în minutul 2.

Celelalte două sferturi de finală din liga Campionilor se joacă miercuri seara: Bayern Munchen - FC Sevilla, 2-1 pentru nemți în tur, și Real Madrid - Juventus, după 3-0 pentru spanioli săptămâna trecută, la Torino, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3121 secunde