Bogdan Burcea, optimist în ceea ce privește grupa României de la EURO 2020

132
Bogdan Burcea, optimist  în ceea ce privește grupa României de la EURO 2020 - bogdanburcea-1592581684.jpg

Articole de la același autor

Handbalistele din naționala României știu cu cine vor juca la Campionatul European din Norvegia și Danemarca, aceleași gazde ca și la turneul final din urmă cu zece ani, atunci când tricolorele au cucerit ultima medalie continentală - bronzul!

Pentru competiția din decembrie, în Grupa D, sorții au scos în calea României selecționatele Norvegiei, Germaniei și Poloniei.

Bogdan Burcea, antrenorul naționalei, a "ghicit" toate adversarele din grupă și s-a declarat mulțumit de tragerea la sorți.

Gândul selecționerului zboară la fazele finale ale competiției din Norvegia și Danemarca.

Tehnicianul a vorbit și despre situația Cristinei Neagu, care va reveni la un European după ce, în urmă cu doi ani, s-a accidentat grav la turneul final din Franța, dar și despre felul în care pandemia de coronavirus a dat peste cap planurile sale la prima reprezentativă.

"Sunt echipe care trebuie respectate. Norvegia este Norvegia indiferent de situație, are resurse, o școală de handbal foarte bună. Cu toate acestea, nu vom ridica brațele, vrem să învingem și Norvegia, și Germania, și Polonia.

Cristina este un fenomen în handbalul feminin internațional, mă bucur că provine din școala de handbal românească, cred că este o mândrie pentru absolut toată lumea, pentru toți profesorii care au format-o, care au antrenat-o și au adus-o la acest nivel. Sper să fi depășit momentul accidentării de acum doi ani, din timpul turneului final din Franța", a declarat selecționerul Bogdan Burcea. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3273 secunde