După remiza suspectă cu FC Snagov

BLAT la Farul?

2336
12
BLAT la Farul? - ionelposteuca5-1321202190.jpg

Supărare mare în tabăra Farului, după remiza controversată de vineri seară, 3-3, acasă cu FC Snagov. La final, conducerea clubului a lăsat să se înțeleagă că unii dintre jucători ar fi trântit meciul, iar sâmbătă, s-au luat primele măsuri.

Este de neînțeles cum se poate ca o echipă care își domină cu autoritate adversarul, care conduce până în min. 65 cu 3-0, să "înghită", precum pelicanul, trei "boabe".
Conducerea clubului a tunat și a fulgerat după meci, lansând "săgeți otrăvite" atât către Snagov, cât mai ales către unii dintre jucători, suspectați de blat sau de implicare în pariuri sportive.
Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, sâmbătă, pentru "Cuget Liber", că, în urma unei ședințe a Consiliului Director al clubului, s-a luat decizia ca jucătorii Ionel Posteucă, Cornel Cernea, Liviu Ștefan și Ștefan Ciobanu să se pregătească în următoarea perioadă cu echipa de juniori.
"În perioada următoare, cei patru jucători se vor pregăti cu echipa de juniori. Să nu se înțeleagă greșit, ei nu au fost dați afară din club! Nu știm deocamdată pentru ce perioadă va fi valabilă această decizie", a explicat Lică.

Marcel Lică a mai precizat că decizia luată de către Consiliul Director în privința jucătorilor respec-tivi a avut în vedere prestația lor din meciul cu FC Snagov, evoluție care le-a permis oaspeților să restabilească egalitatea, 3-3, rezultat la care probabil că nimeni nu se aștepta, după ce tabela indica la un moment dat 3-0 în favoarea alb-albaștrilor.
"Decizia a avut în vedere prestația jucătorilor în partida de vineri, nu alte considerente. Nu avem dovezi de blat, însă vom face o analiză și vor vedea ulterior ce se va stabili", a explicat Lică.
În etapa următoare, programată a se desfășura la sfârșitul săptămânii, FC Farul va juca, în deplasare, în compania formației Callatis Mangalia, în ceea ce se anunță un extrem de interesant derby județean.



Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
un copil
14 noiembrie 2011
jucatori

posteuca si cernea OUT! LIVIU SI CIOBANU IN!

capitanul
14 noiembrie 2011
blat

Oare de ce trebuie sa mai venim la stadion? Sa ne facem nervi cu acesti jucatori? Ne tot chemati sa sustinem echipa .Care echipa? Daca si in liga II-a s-a ajuns la blaturi..., daca era o echipa constanteana care era cu nun picior in groapa mai intelegeam, dar cu cei de la Snagov... chiar ca nu mai inteleg. Pacat pentru acest oras ca nu suntem in stare sa avem o echipa competitiva.

4D
14 noiembrie 2011
Priviti clasamentul! Farul la numai 4 puncte de retrogradare!

Farul, desi este pe locul 5, se afla la numai 4 puncte de retrogradare (locul 12)! Daca privim in sus, distanta de locul 2, loc promovabil, este de 6 puncte. Daca Farul ar fi invins pe Snagov ar fi fost invers...

suporter
14 noiembrie 2011
blat

blatistilor!ati vindut meciu. noi venim sa inghetam ca prostii pe stadion si voi ce faceti ma ati jucat la pariuri cit ati luat sa va stea in git blatistilor.

suport
14 noiembrie 2011
nerusinati

cred ca s+au castigat sume imense la pariuri pe acest meci. s-ar putea chiar dl pana sa fi avut si el o participa

minciuni
14 noiembrie 2011
minciuni

cum se face ca numai constanteniiiiii fac blat!care au crescut in curtea farului, minciuni, minciuni,rusine conduceri!!!!! uuuuuuuu

Erik
14 noiembrie 2011
Blat?

Daca este adevarat isi merita pedeapsa, dar ma indoiesc.Cum sa vanda Ciobanu meciul cand este varf si la acel 3-0 si-a adus si el contributia, Liviu Stefan a dat gol si nu a jucat rau de loc. De ce nu se spune nimic de ratarile monumentale ale lui Patulea, de bulevardul de pe partea dreapta a apararii, de schimbarile aiuristice din repriza a doua, cand il scoti pe Nitescu care facea si faza defensiva si-l introduci pe Husein mutare incredibila, pe Stancioiu foarte bun cat a jucat si-l introduci pe Buzea, in loc sa-l schimbi pe Posteuca, si pe Dobre ca acolo a fost BUBA.Sa va fie rusine D-nilor care ati participat la acest blat, pentru ca nu faceti altceva decat sa ne goniti si pe noi astia putini care mai suntem suporteri cu tot sufletul alaturi de echipa.Inca odata rusine... Consider ca si conduderea echipei este partasa la acest blat,iar ca un prost am tremurat in tribuna

cristo
14 noiembrie 2011
BLAT!!!

nu stiu daca sunt jucatorii vinovati...poate isi iau si ei parte....number 1 in pariuri si combinatii ce se fac la club...e tiganu ala de giani...a ajung o cioara imputita sa patroneze clubu asta cu zeci de ani de traditie...pt cei care nu stiu...giani la capacit la pauza pe patulea...de ce...cum e posibil patronu clubului sa-si bata jucatorii...pt faristii adevarati...tre sa facem tot posibilu sa-l inlaturam pem asta de la echipa...nu ma intrebati cine si cum sa vina, ca nu stiu ce sa va zic...dar asta trebuie sa plece...asa nu o sa revenim niciodata in liga 1 unde ne e locu...o sa se aleaga prafu cu asta...si o sa se duca dracu si o sa ne uite toata lumea...o echipa ca farul nu merita o asa soarta....!!! FORZA FARUL !!!

doar FARUL
14 noiembrie 2011
giani = blat

Cum se face ca numai constantenii , cu exceptia lui Cernea au facut blat ?! Sa i-o spui lu` mutu bai Giani . Singurul care a vandut a fost Cernea . Posteuca , Liviu si Ciovbanu sunt nevinovati. Ce ai de gand stimate patron al clubului Farul ?

Djalminha
14 noiembrie 2011
ACEASTA ESTE (DEOCAMDATA) VALOREA ECHIPEI

De ce oare nu s-a sesizat Consiliul de Administratie si in privinta lui Patulea?..La 3-2 a scapat singur cu portarul Snagovului si a tras in el.Eu pot spune ca Patulea a facut blat..Dadea gol se incheia meciul..Dar poate si interesele lui Nedelcu primeaza.I-a suspendat pe cei 4 probabil sa nu le mai plateasca prime,salarii,contracte.Cine stie ce clauze au acesti jucatori in contracte?..Farul este Farul si nu cred ca trebuie sa aruncam cu noroi in L.STEFAN,CIOBANU,POSTEUCA jucatori constanteni .De ce oare Nedelcu nu a iesit in presa sa vorbeasca despre o tentativa de mituire a jucatorilor Farului inainte de meci?Parerea mea este ca meciul FARUL-SNAGOV nu a fost blat ci doar neputinta si greselile nejustificate ale unor jucatori.Pana a analizat meciul a doua zi si a ajuns la concluzia ca L.STEFAN,POSTEUCA,CERNEA,CIOBANU sunt vinovati pentru acest esec.Cred ca aria jucatorilor trimisi la echipa a doua trebuia sa fie mai larga,mai exact toata echipa care a fost in teren si apoi sa se autosuspende si Pana deoarece si schimbarile sale si tactica au dus la acest rezultat.TOATA LUMEA LA MANGALIA!!!!IN DOBROGEA DOAR FARUL CONTEAZA!!!!

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.508 secunde