Biletele de la amicalul România-Spania, vândute în timp record

77
Biletele de la amicalul România-Spania, vândute în timp record - supoerter-1457367879.jpg

Articole recomandate

Biletele de la meciul de fotbal dintre România și Spania, disputat la Cluj, au fost vândute în mai puțin de două ore. Anunțul a fost făcut de Federația Română de Fotbal (FRF), pe site-ul oficial.

Surpriză la vânzarea biletelor de la amicalul România-Spania. La mai puțin de două ore după ce acestea au fost puse în vânzare de către FRF, stocul de tichete a fost epuizat. Federația Română de Fotbal a anunțat că cele 28.000 de bilete au fost vândute în mai puțin de două ore.

Vânzarea record a biletelor a fost făcută chiar dacă acestea nu au fost puse la un preț chiar mic. Un bilet la peluze costa 50 de lei, unul la tribuna I, 100 de lei, iar un tichet la tribuna a doua ajungea la 200 de lei.

"Într-un timp record, mai puțin de două ore de la startul procesului de vânzare a biletelor la meciul de pe Cluj Arena, din 27 martie, toate biletele au fost comandate!

Sistemul de ticketing prin intermediul căruia se efectuează vânzarea biletelor permite un interval de 24 de ore pentru confirmarea plății comenzii. În cazul în care această confirmare nu este obținută, locurile rezervate din respectiva comandă vor deveni din nou disponibile online, pe bilete.frf.ro și bilete.ro.

Dacă toate comenzile vor fi confirmate, estimăm o audiență-record la meciul amical România - Spania, de 28.000 de spectatori, zece la sută dintre locurile arenei din Cluj-Napoca fiind blocate din rațiuni de securitate, conform legislației în vigoare", se arată în comunicatul FRF.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2206 secunde