Ben Teekloh și Senin au jucat la Astra II, contra Viitorului

973

Articole de la același autor

Viitorul Constanța a realizat a doua victorie în seria întâi a Ligii a II-a, dispunând, sâmbătă, la Giurgiu, de Astra II, cu scorul de 3-2, prin golurile reușite de Cârstocea (11), Păcuraru (43), Cristocea (73 - din penalty), respectiv Fonseca (23, 80).
Cârstocea a înscris dintr-o lovitură liberă de la 22 m, mingea atingând și transversala înainte de a intra în poartă. Același Cârstocea a obținut penalty-ul din care Cristocea a punctat pentru 3-1. Frumos și golul lui Păcuraru - "bombă" de la 25 m. În minutul 30, la scorul de 1-1, Viitorul a cerut lovitură de la 11 m, la un fault în careu asupra lui Cristocea.
Antrenorul Viitorului, Cătălin Anghel, a juca cu: Vlas - Ninu, I. Posteucă (cpt.), M. Rusu, I. Călin (76 Evdochim) - Păcuraru (65 Benzar), Larie, Cârstocea - Cristocea, Pantelie (82 Hertu), Chițu.
La Astra II au evoluat și foștii fariști Ben Teekloh (titular integralist) și Senin (a intrat la pauză), Adrian centrând la reușita de 2-3. De asemenea, Astra II l-a avut pe bancă și pe constănțeanul Dan Ochia, care nu a fost folosit însă.
În urma acestui succes, Viitorul ocupă locul doi în clasament.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 August 2010
Stire din Sport : "Nu avem rivalități cu Farul"
Pagina a fost generata in 1.5646 secunde