Ben Teekloh: "Nu mi-e teamă de concurența de la Farul"

1349
Ben Teekloh:
Sosit marți seară la Constanța, mijlocașul liberian Ben Teekloh s-a integrat de ieri în programul Farului. Ben a onorat o convocare la echipa națională, dar apoi nu a reușit să ajungă la reunirea Farului, pe 15 ianuarie, întârziind 11 zile din pricina unei probleme cu documentele personale. La lot, mijlocașul a jucat, titular integralist, în singurul amical susținut de Liberia, 1-0 cu Sierra Leone.
"Îmi pare rău că am pierdut zece zile de pregătire. Am venit de la 30 de grade la frigul de aici. Îmi va fi puțin greu până îi ajung din urmă pe colegi cu pregătirea. Nu mi-e teamă de concurența de la Farul, este benefică. Eu zic că suntem la fel de puternici ca în tur și vom reuși să promovăm, de pe locul 1 sau 2", a declarat Teekloh. La Națională, Ben nu s-a întâlnit cu cel care va fi selecționer, Sunday Oli-seh, instalarea fostului internațional nigerian amânându-se.
Favorita lui Ben de la Cupa Africii este Ghana, țara care l-a "adoptat", după ce, copil fiind, a părăsit Liberia, din cauza războiului civil.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2604 secunde