Begu și Niculescu, calificate în turul al doilea la dublu, la Wimbledon

122
Begu și Niculescu, calificate în turul al doilea la dublu, la Wimbledon - irinabeguhard-1435960077.jpg

Articole de la același autor

Perechea româno-spaniolă Irina Begu/Lara Arruabarrena a reușit calificarea în runda a doua a probei feminine de du-blu din cadrul turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului, după ce a dispus de echipa americană Varvara Lepchenko/Christina McHale. 


În următorul meci, Irina Begu și partenera sa vor înfrunta perechea australiano-croată Jarmila Gajdosova/Ajla Tomjlanovic.


Monica Niculescu este a doua jucătoare din România calificată în manșa secundă a probei, alături de coechipiera sa Olga Savciuk (Ucraina); ele vor juca împotriva jucătoarelor Timea Babos/ Kristina Mladenovic (Ungaria/Franța). 


În schimb, Simona Halep și Elena Bogdan au fost învinse de Su-Wei Hsieh și Flavia Pennetta (Taiwan/Italia), scor 4-6, 1-6. Raluca Olaru și chinezoaica Chen Liang au pierdut cu Belinda Bencic/Katerina Siniakova (Elveția/ Cehia), scor 5-7, 5-7, iar Alexandra Dul-gheru și Silvia Soler-Espinosa (Spania) au fost învinse de cuplul spaniol Garbine Muguruza/Carla Suarez Navarro, scor 4-6, 2-6.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0473 secunde