Beach-rugby / Tomitanii și Cristian Cojocaru, excluși din turneul Oval 5!

1241
10
Beach-rugby / Tomitanii și Cristian Cojocaru, excluși din turneul Oval 5! - rugby-1341575906.jpg

Articole de la același autor

Conducerea Asociației Sportive Oval 5 Beach Rugby România a decis, astăzi, să excludă din Turneul Oval 5 Beach Rugby de la Mamaia echipa AS Tomitanii și pe antrenorul Cristian Cojocaru.

Motivul - grave prejudicii de imagine aduse organizatorilor și sportivilor participanți la competiție!

"Tomitanii și Cristian Cojocaru sunt, de asemenea, suspendați pe viață din competițiile organizate de asociația noastră", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Sportive Oval 5 Beach Rugby România, Vasile Chirondojan.

"Cazul Cojocaru" va fi pus în dezbatere și la nivelul Federației Române de Rugby.

"Se va face o analiză și se va lăsa cu sancțiuni", a explicat Bogdan Cantor, director dezvoltare FRR.

Amănunte, în ediția de week-end a ziarului nostru. 

Comentează știrea

anonim
6 iulie 2012
Excluderea echipei Tomitanii din competitia Beach Rugby

este incredibil asa ceva.....cum sa excluda o echipa pe viata de la competitia beach rugby....rusine organizatorilor

Lucian
6 iulie 2012
Bravo Cristi

Felicitari celor ce au curajul sa lupte cu vechile mentalitati. Foarte curajos si demn demersul lui Cristi Cojocaru si sper ca multi oameni din acest sport sa il sustina. Singura teama vine din caracterul duplicitar al celor ce misuna in acest domeniu. Probabil ca daca era din Bacau si venea sa se cazeze si sa manance la Clepatra nu se intampla aceasta excludere. Mai sunt si altii exclusi de federatie pentru ca au avut curajul sa isi spuna punctul de vedere. Toate fosilele din sport au procedat asa.

sustinator
6 iulie 2012
baldabac

oare Tomitanii nu cumva au fost exclusi inaintea inceperii turneului? atunci cand organizatorii "au omis" sa anunte participarea acestei echipe in competitie? RUSINE ORGANIZATORILOR!!!!!! fruntea sus D-le Cojocaru!

El Comandante
6 iulie 2012
Cojo si Sasu!

E momentul sa dati pe fata practicile mafiote din rugby-ul local si cel national: deciziile pro-Cleopatra, hotia din arbitrajul rugby-stic (sa nu uitam delegarile dubioase la meciurile Navodariului!), etc! E momentul sa se sparga buboiul si sa nu mai ascundem rahatul sub pres! Si, sa nu-l uitati pe Mihalache, acest asa-zis "jurnalist", aservit Marelui Patron de la RC Cleopatra!

Marian
6 iulie 2012
sustinator

O rusine foarte mare, numai la noi in Romania in orasul Constanta se poate intimpla asa ceva, ok am inteles ca domnul Cristi Cojocaru a gresit sau poate ca nu. Este incredibil dar cum poti sa suspenzi o echipa de copiii pe viata sa mai participe la o asemenea competitie ce legatura au copiii care au muncit si au inghitit destul nisip ca sa participe. Poate trebuie desfintata aceasta competitie prost organizata si sa dispara o data mafia asta din rugby-ul Constantean ,rusine organizatorilor!!!!!

cojocaru cristian
6 iulie 2012
rugby

Eu propun sa fiu executat in public pentru ca mi-am permis sa declar ca turneul rugby beach are o organizare dezastruasa iar calaul sa fie domnul Mihalache!!!Omorati echipa TOMITANII ,Omorati copiii TOMITANI, Domnul HAMSIE sa traiasca!!!

nicu
9 iulie 2012
rugby

mai vorbesti?!Ai vrut sa furi o bucurie copiilor nesimtitule, cum sa intri pe teren la un joc de grapa 96 cu baieti de 94?!Esti inconstient dobitocule, te-ai gandit daca accidentau galiganii pe cineva?!Ai tai mai sunt copii????Esti o mizerie de om trebuia sa nu mai ai ce cauta in acest sport

dragos olteanu
9 iulie 2012
domnului nicu

Stimate domnule Nicu, daca te refereai la Cojocaru si la echipa Tomitanii, tin sa te informez ca acest club nu are legitimati decat 4 jucatori de 1996, acestia fiind si cei mai mari. Acest lucru poate fi verificat la Federatia Romana de Rugby. Iar, o a doua problema, daca Cojocaru a incalcat vreo dispozitie regulamentara, sa fie sanctionat. Dar, stimati reprezentanti ai Oval5, nu puteti scoate din competitie o echipa de juniori si copii pentru ca antrenorul lor v-a criticat organizarea....Poate de asta nu reusim sa progresam niciodata... Ca dorim sa auzim numai osanale...nu suportam critici.

Răspuns la: rugby
Adăugat de : nicu, 9 iulie 2012
mai vorbesti?!Ai vrut sa furi o bucurie copiilor nesimtitule, cum sa intri pe teren la un joc de grapa 96 cu baieti de 94?!Esti inconstient...
dragos olteanu
9 iulie 2012
domnului Mihalache

Stimate jurnalist....Va multumim de promptitudinea cu care ne informati despre evolutia sportului constantean in general, dar as vrea sa va intreb respectuos de ce nu i-ati permis colegului dvs. , dnul. Aldea sa scrie un articol si cu parerea dlui Cojocaru Cristian?

parinte
13 iulie 2012
domnului nicu

Domnule Nicu,poti sa te interesezi foarte frumos la persoanele care cunosc aceasta echipa sau daca nu la F.R.R daca acest club Tomitanii au legitimati jucatori mai mari de 96 . Te informez ca la acest club sint legitimati copiii de 96-97 ma refer la cei mari si asta nu inseamna ca daca copiii sint mai dezvoltati nu sint si galiganii,dumneata esti un dobitoc si un idiot ca poti sa apari cu asemenea afirmatii ai probleme mari cu capul nesimtitule.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5648 secunde