Beach Race XCO, pe plaja "Modern" din Constanța

292
Beach Race XCO, pe plaja

Articole de la același autor

Duminică, 24 aprilie, pe plaja "Modern" din Constanța, va avea loc a lll-a ediție a concursului de MTB (Mountain Bike) denumită Beach Race XCO, ce se adresează adulților (amatori) și copiilor, fiind singura întrecere de acest gen ce se desfășoară pe plajele din România.


Competiția este organizată de Clubul Sportiv Ando Velo, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tine-ret Constanța și Asociația Sanasport. 


Copiii vor deschide întrecerea de la ora 10, iar de la ora 11 vor concura adulții pregătiți de adrenalină și senzații tari. S-au înscris până în acest moment aproximativ 150 de sportivi, insă până duminică, numărul acestora s-ar putea dubla. 


Traseul amatorilor are 4 km și este format din două părți: o primă jumătate pe plajă, iar cealaltă jumătate pe coasta de acces pe faleză. Întreaga cursă va cuprinde 10 astfel de ture, totalizând într-un final 40 km. Traseul copiilor va avea loc numai pe nisipul plajei "Modern". Ambele întreceri vor lua startul din al doilea golf al plajei, în apropierea toboganului de apă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4521 secunde