BC Athletic va avea un jucător în All-Star Game-ul baschetului românesc

190
BC Athletic va avea un jucător în All-Star Game-ul baschetului românesc - bcatheltic-1553875184.jpg

Articole de la același autor

În data de 19 aprilie, în Sala Polivalentă "BT Arena" din Cluj-Napoca, va avea loc tradiționalul All-Star Game al Ligii Naționale de baschet masculin, ediția 2019.

Anul acesta, Federația Română de Baschet schimbă registrul organizatoric. După două decenii de confruntări între români și străini, între nordici și sudici sau între estici și vestici, de data aceasta vor evolua doar cei mai valoroși și mai spectaculoși jucători din Liga Națională, împărțiți în două selecționate: Team Kuti și Team Bobe. Nandor Kuti și Bogdan "Bobe" Nicolescu sunt doi dintre cei mai promițători baschetbaliști români.

Fiecare formație din grupele Roșie, Galbenă, Albastră și Verde va avea în cadrul evenimentului câte un sportiv ce va fi decis printr-o amplă operațiune de vot, din partea fanilor, al mass media și al specialiștilor Federației Române de Baschet.

Jucătorul care va fi votat de public și va reprezenta BC Athletic Constanța în All-Star Game va face parte din Team Bobe, alături de alți jucători de la U-Banca Transilvania, CSU Oradea, BCMU Pitești, CSO Voluntari, Steaua București, CSM Sighetu Marmației, CSM Focșani, CSM Miercurea Ciuc, CN "Aurel Vlaicu" București și Universitatea Cluj-Napoca.

Conducerea clubului constănțean a înaintat lista celor patru sportivi care se vor supune votului: Andrei Oprean, Daniel Mâinea, Alin Andrieș și Samuel Berkelund.

v v v

BC Athletic Constanța va înfrunta sâmbătă, 30 martie, de la ora 19.30, în deplasare, pe CSM Phoenix CSU Galați, într-o partidă din etapa a IX-a Ligii Naționale de baschet masculin, Grupa Galbenă. În tur, la Constanța, echipa gălățeană s-a impus cu scorul de 79-62. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3899 secunde