BC Athletic și CS Phoenix și-au aflat adversarele din Liga 1

177
BC Athletic și CS Phoenix și-au aflat adversarele din Liga 1 - bcathletic-1507467286.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Constanța și-a aflat adversarii grupei din acest sezon de Liga 1. Se anunță dueluri incendiare împotriva echipelor Rapid București, CN "Aurel Vlaicu" București sau "sateliților" formațiilor de Liga Națională Politehnica Iași, BCM Argeș și CS Phoenix Galați. 


Al doilea eșalon baschetbalistic este împărțit în patru serii, totalizând 25 de echipe, 13 având drept de promovare. Revin la nivelul seniorilor echipe de tradiție: ACS Târgu Jiu, CSM Mediaș și CSU Brașov. De asemenea, s-a reînființat echipa de baschet CSM Ploiești, iar echipele din Sighetu Marmației și Voluntari sunt la debut. 


Primele două clasate cu drept de promovare din fiecare grupă se califică în faza semifinală. Cele opt echipe calificate formează o singură grupă și se va juca în sistem fiecare cu fiecare. Spre deosebire de sezonul anterior, nu se va ține cont de rezultatele directe din faza inaugurală. Primele patru clasate se califică la turneul final de promovare. Locurile 1 și 2 din Liga 1 obțin dreptul de participare în Liga Națională - ediția 2018/2019. 


În prima etapă, programată pe 22 octombrie, BC Athletic va primi vizita celor de la BCM Argeș. 


Și echipa feminină de baschet CS Phoenix Constanța (antrenor, sârbul Predrag Stanojcic) și-a aflat adversarele din Liga l: CSM Târgoviște, CS Rapid București, ACS Sepsi II Sfântu Gheorghe, CS Phoenix II Galați și CS Teleorman II Alexandria. 


În prima rundă, programată pe 22 octombrie, CS Phoenix va juca, la Sala Sporturilor, cu Rapid București.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5784 secunde