BC Athletic și CS Phoenix, locul 4 în Liga Națională de baschet 3x3

231
BC Athletic și CS Phoenix, locul 4 în Liga Națională de baschet 3x3 - bcathletic-1533570724.jpg

Articole de la același autor

Echipa de baschet masculin BC Athletic Constanța s-a clasat pe locul patru la turneul final al Ligii Naționale de Baschet 3x3, disputat la finele săptămânii trecute, la Târgu Jiu.


Cu un lot format 100% din constănțeni - jucătorii Alexandru Coconea, Andrei Oprean, Adrian Trandafir și Alexandru Olteanu, alături de ei team managerul Andrei Talpeș - BC Athletic Constanța a fost învinsă în finala mică a turneului de BC CSU Sibiu, scor 18-21.


Gladiatorii din Tomis au reușit să câștige în grupa preliminară cu BCMU CSM Pitești, cu 17-12, și BC CSU Sibiu, scor 21-17, iar în sferturile de finală a dispus de U-BT Cluj Napoca, 21-12. În semifinală, constănțenii au fost învinși de Rapid București, cu 13-21.


O altă veste excelentă vine din partea unui alt jucător legitimat la BC Athletic Constanța. Panaiotis Pegkas, convocat la naționala României U18 de baschet 3x3, a reușit să pună umărul la calificare turneului final FIBA 3x3 U18 Europe Cup, ce va avea loc la Debrecen (Ungaria), în perioada 31 august - 2 septembrie. Tricolorii au bifat patru victorii din cinci parte.


Tot pe locul patru a terminat și echipa feminină de baschet de la CS Phoenix Constanța, fiind învinsă în finala mică a Ligii Naționale de Baschet 3x3, de Agronomia București, cu 16-21. Compusă din jucătoarele Bianca Fota, Mădălina Geleriu, Cristina Badi și Ecaterinca Armanu, echipa din Constanța a dispus în grupe de CSM Târgoviște, cu 21-12, și de FCC ICIM CSB Arad, scor 20-11, iar în sferturi n-a avut nicio problemă cu Sportul Studențesc, scor 21-10. În semifinale, CS Phoenix Constanța n-a avut nicio șansă în fața celor de la Știința București, echipă ce avea să ridice trofeul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9083 secunde