Liga Națională de baschet masculin

BC Athletic, performanță unică în acest sezon

140
BC Athletic, performanță unică în acest sezon - victorie-1580761507.jpg

Articole de la același autor

Sala Sporturilor din Constanța a găzduit întâlnirea dintre formațiile BC Athletic și CSM Sighetu Marmației, din Liga Națională de baschet masculin, Grupa Albastră, etapa a 15-a. La capătul unui meci spectaculos, BC Athletic s-a impus cu scorul de 101-86 (55-38). 


Pentru "Gladiatorii din Tomis", au marcat Kyle Kilgore 29 p, Siler Schneider 18 p, Rahsaan Williams 10 p, Adrian Trandafir 9 p, Cristian Mâinea 7 p, Sergiu Ursu 6 p, Affia Ambadiang 6 p, Christian Chițu 5 p, Georgian Păun 4 p, Victor Dudaș 4 p și Ștefan Gribinic 3 p. 


"BC Athletic reușește o performanță unică în acest sezon. Antrenorii Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici și Vladimir Mihai s-au bazat pe toți jucătorii înscriși pe foaia de joc și, în premieră, toți cei 11 «gladiatori» și-au trecut numele în dreptul marcatorilor. Ștefan Gribinic, juniorul U18 cooptat în lotul mare de la CSS 1 - Athletic, a adus prima sută a sezonului pentru «Gladiatorii din Tomis» cu aruncarea sa de 3 puncte", a fost mesajul transmis de conducerea clubului la finalul meciului.
În etapa viitoare, programată pe 29 februarie, BC Athletic va întâlni, în deplasare, pe CSM VSKC Miercurea Ciuc. 


XXX 
La BC Athletic, a debutat și americanul Siler Schneider, aflat la primul său contract în Europa. Acesta evoluează pe postul de coordonator de joc și a absolvit colegiul cu 1.440 de puncte în carieră, statistică ce l-a dus în primii cinci marcatori în istoria colegiului, fiind printre principalii jucători pe care echipa UC Davis Aggies s-a bazat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7184 secunde