Liga Națională de baschet masculin

BC Athletic, o nouă serie "de foc" cu CSM Sighetu Marmației

236
BC Athletic, o nouă serie

Articole de la același autor

Baschetul-spectacol continuă la Sala Sporturilor din Constanța, unde, sâmbătă, de la ora 17.00, se va disputa partida dintre echipele BC Athletic și CSM Sighetu Marmației, contând pentru o nouă serie a Ligii Naționale masculine. Miza duelului: clasarea pe locurile 13-14. 


Ambele echipe intră în această serie după ce și-au câștigat meciurile seriei anterioare cu 2-0. Constănțenii antrenați de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici s-au impus cu 2-0 la general în fața CSM-ului Miercurea Ciuc, în timp ce maramureșenii au trecut de CSM Focșani. 


Ca de fiecare dată, accesul suporterilor în tribunele Sălii Sporturilor este liber. 


XXX 
Baby "Gladiatorii din Tomis" au fost prezenți, zilele trecute, la primul turneu 3x3 Sport Arena StreetBall din acest sezon, organizat la Park Lake București, turneu câștigat de BC Athletic U18 anul trecut. 


Prezenți la categoria Baby U10 mixed de pe tablou, Ștefan Popa, Andrei Trofimov, Eduard Bujor și Sebastian Rădulescu au ajuns până în semifinalele turneului, terminând cu două victorii în trei meciuri. 
"Meciurile din faza grupelor nu au fost lipsite de emoții, Baby «Gladiatorii» fiind în Highlights-urile zilei cu un coș câștigător în overtime", a declarat team-managerul BC Athletic, Andrei Talpeș. 


Constanța a semnat "condica" și la categoria +35 masculin, acolo unde Dobrogea Nets (Marius Atanasiu, Bogdan Georgescu, George Popa și Stelian Trandafir) au jucat finala cu EVO BP. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7908 secunde