BC Athletic Neptun, start lansat în Cupa României la baschet masculin

Duminică, 26 Septembrie 2021, 20:16
171
După 16 luni în care a jucat cu tribunele goale, echipa masculină de baschet BC Athletic Neptun Constanţa s-a bucurat din nou de susţinerea suporterilor.

Într-o atmosferă de vis creată de sutele de fani care au luat loc în tribunele Sălii Sporturilor, formaţia antrenată de Alexandru Olteanu a debutat cu victorie în Cupa României, ediţia 2021-2022, reuşind să se impună, cu scorul de 82-69, în faţa Rapidului Bucureşti.

Soarta partidei s-a decis în primele două sferturi, adjudecate de „Gladiatorii din Tomis” cu 21-11, respectiv 19-13. După pauza mare, oaspeţii au echilibrat balanţa, s-au impus la limită în sferturile trei şi patru, 19-17, respectiv 26-25, însă succesul constănţenilor nu a fost ameninţat în niciun moment.

Pentru BC Athletic Neptun, cele mai multe puncte (22) le-a marcat Vlad Corpodean, pe lista remarcaţilor mai trecându-şi numele americanul Jakob Kowalik Lowrance, cu 14 recuperări, şi slovenul Zan Kozic, care a furnizat coechipierilor şapte pase decisive.

„Au fost multe emoţii şi pe bancă şi pe teren, dar cel mai mult mă bucură că tribunele au fost aproape pline. Să vezi din nou atâta lumea strigând alături de noi Constanţa te impresionează. Trăirea aceasta din jurul echipei, lumea la sală, mulţi tineri care au venit să ne susţină ne dau premisele unui viitor foarte bun”, a declarat, la finalul meciului cu Rapid, team-managerul BC Athletic Neptun, Andrei Talpeş.

Foto: Facebook / Baschet Club Athletic Constanţa

Pagina a fost generata in 0.4549 secunde