Liga Naţională de baschet masculin

BC Athletic Neptun, înfrângere în partida cu SCM Timişoara

101
BC Athletic Neptun, înfrângere în partida cu SCM Timişoara - bcathletic2-1618237292.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Neptun Constanța a fost învinsă, cu scorul de 57-81, de SCM Timișoara, într-o partidă disputată în Sala „Antonio Alexe” din Oradea, contând pentru Liga Naţională.

Până la pauza principală, „Gladiatorii din Tomis” au dat o replică destul de curajoasă şi, chiar dacă au cedat ambele sferturi, 14-21 şi 16-17, au lăsat o bună impresie. Din păcate, sfertul trei a fost dominat clar de bănăţeni, 26-11, iar soarta partidei s-a decis, în ciuda unui sfert patru echilibrat, câştigat la limită (17-16) tot de Timişoara.

De la BC Athletic Neptun (antrenori Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici și Vladimir Mihai), cel mai eficient jucător a fost americanul Siler Schneider, care a încheiat partida cu 17 puncte, cinci recuperări și trei pase decisive. S-au mai remarcat Mario Adrian Lazăr (13 recuperări) şi Christian Radu Chiţu (trei pase decisive).

Iată şi alte rezultate ale rundei: BC CSU Sibiu - CS Municipal Târgu Jiu 92-68, CSM CSU Oradea - CSO Voluntari 96-78, FC Argeş Piteşti - CS Municipal Galaţi 73-77, CSM VSKC Miercurea Ciuc - CS Dinamo Bucureşti 73-85, CS Municipal Focşani - SCMU Craiova 73-72 (coşul victoriei a fost reuşit de Cătălin Petrişor, fost jucător al craiovenilor, cu opt secunde înainte de final).

XXX

Consiliul Director al Federaţiei Române de Baschet a aprobat cu unanimitate de voturi noul Protocol medical al FRB pentru competiţiile de baschet în săli de sport. Urmare a noilor prevederi legale, testările pentru depistarea infecţiei cu virusul Covid-19 sunt considerate valabile numai dacă sunt făcute în unităţi avizate de Ministerul Sănătăţii şi efectuate în conformitate cu metodele aprobate de Ministerul Sănătăţii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5822 secunde