Liga Naţională de baschet masculin

BC Athletic Neptun, evoluţie curajoasă contra Sibiului

218
BC Athletic Neptun, evoluţie curajoasă contra Sibiului - bcathletic-1620575169.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Neptun Constanța a încheiat acest sezon de Ligă Națională cu o partidă disputată la Sala Sporturilor, susţinută în compania celor de la BC CSU Sibiu.

Mult mai experimentată şi implicată în lupta pentru titlu, formaţia ardeleană a dominat clar primele două sferturi, câştigate cu 25-15, respectiv 20-10, astfel că, la pauza principală, avea avans consistent, de 20 de puncte. Jucătorii antrenaţi de Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici și Vladimir Mihai nu s-au pierdut cu firea şi au dat o replică extrem de viguroasă în sfertul trei, adjudecat cu 21-15, însă sfertul patru a aparţinut tot Sibiului, chiar şi la limită, 24-22.

Scor final, 84-68 pentru BC CSU Sibiu, la capătul unui meci în care, la gazde, tânărul Davide Mihai a debutat în Liga Națională. De la BC Athletic Neptun, s-au remarcat Mario Adrian Lazăr (19 puncte) şi americanii William Javonta Brown (10 recuperări) şi Siler Joseph Schneider (nouă pase decisive).

„Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în «călătoria» aceasta din care am învățat foarte multe. Mulțumim pentru gânduri, pentru toată susținerea de la distanță, celor de acasă! Și nu în ultimul rând, mulțumim pentru că a existat baschet!”, a transmis team-managerul BC Athletic Neptun, Andrei Talpeş. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3904 secunde