Liga Naţională de baschet masculin

BC Athletic Neptun, evoluţie curajoasă contra CSM-ului Oradea

99
BC Athletic Neptun, evoluţie curajoasă contra CSM-ului Oradea - bcathletic2-1618324683.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Neptun Constanța a făcut un meci curajos în compania singurei reprezentante a României rămasă în FIBA Europe Cup, calificată în Final Four-ul competiției din acest sezon. La Sala „Antonio Alexe”, jucătorii antrenați de Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici și Vladimir Mihai au ținut aproape de CSM CSU Oradea trei sferturi - câştigându-l chiar pe primul (22-20)! -, ca mai apoi gazdele să se distanțeze treptat până la final (pe sferturi, 19-26, 20-28, 17-19), scor 78-93, la capătul unei partide care a oferit faze spectaculoase de ambele părți.

De la BC Athletic Neptun, s-au remarcat americanul Siler Joseph Schneider (19 puncte şi cinci pase decisive) şi Mario Adrian Lazăr (opt recuperări).

Într-o altă partidă din cadrul turneului de la Oradea, CSO Voluntari, deţinătoarea Cupei României, a învins, cu scorul de 87-62, pe SCM Timişoara.

Pentru BC Athletic Neptun (locul 13, 24 p), urmează un turneu important în week-end-ul următor, în care va întâlni echipe aflate în formă, din partea de jos a clasamentului: CSM Târgu Jiu (locul 14, 24 p) și CSM Galați (locul 10, 26 p).

Lidera ierarhiei este U-BT Cluj-Napoca (40 p), urmată, în ordine, de BC CSU Sibiu (38 p) şi CSO Voluntari (38 p). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4529 secunde