Liga Naţională de baschet masculin / feminin

BC Athletic Neptun debutează în campionat chiar în turneul de la Constanţa

252
BC Athletic Neptun debutează în campionat chiar în turneul de la Constanţa - bcathletic-1608220929.jpg

Articole de la același autor

Echipele masculine de baschet din Liga Naţională au ocazia de a se revedea pe parchet, în perioada 21-23 decembrie, în cadrul turneelor care se vor desfăşura în arenele sportive din Târgu Jiu, Sibiu şi - în premieră - Constanţa.

După ce, în urmă cu o săptămână, au debutat în cadrul Ligii Naţionale, ediţia 2020-2021, echipele masculine de baschet se vor confrunta din nou, în zilele următoare, ţinând cont atât de regulile medicale impuse în perioada pandemiei Covid-19, cât şi de calendarul competiţional.



Sala Sporturilor din Constanța găzduiește, pentru prima dată, un turneu din actualul format al Ligii Naționale masculine.
Marți, 22 decembrie, şi miercuri, 23 decembrie, în orașul de la malul mării va avea loc un turneu din Liga Națională, în cadrul căruia se vor înfrunta patru echipe: BC Athletic Neptun Constanța, CSO Voluntari, CSM Miercurea Ciuc și CSM Focșani.



Iată şi „ţintarul” duelurilor:
Marţi, 22 decembrie: CSO Voluntari - CSM Focșani (ora 16.00), BC Athletic Neptun Constanța - CSM Miercurea Ciuc (ora 19.00).

Miercuri, 23 decembrie: CSM Miercurea Ciuc - CSO Voluntari (ora 16.00), CSM Focșani - BC Athletic Neptun Constanța (ora 19.00).

Partidele vor fi transmise în direct pe canalul de youtube FRB TV.

Cel de-al treilea turneu din cadrul Ligii Naţionale este programat să se desfăşoare, în zilele de 29 şi 30 decembrie, în arenele sportive din Focşani, Craiova şi Sibiu.



Pentru BC Athletic Neptun Constanţa, vor fi primele meciuri disputate în actuala ediţie de campionat, formaţia antrenată de Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici și Vladimir Mihai lipsind din turneul inaugural, de la Cluj, după ce mai mulţi jucători au fost depistaţi infectaţi cu virusul Covid-19.


XXX



În schimb, Liga Naţională de baschet feminin a ajuns deja la cel de-al patrulea turneu din cadrul turului sezonului 2020-2021, sâmbătă, 19 decembrie, şi duminică, 20 decembrie, fiind programate confruntări interesante în Sala Sporturilor din Târgovişte, Sala Agronomia din Bucureşti şi Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe.


Echipa Phoenix CSU Simona Halep va evolua în turneul de la Sfântu Gheorghe, unde va avea ca adversare formaţiile Sepsi Sic Sfântu Gheorghe (sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 19.00, în direct pe FRB TV) şi ACS KSE Târgu Secuiesc (duminică, 20 decembrie, de la ora 16.00, în direct pe FRB TV).


În clasament, formaţia constănţeană, antrenată de Carmin Popa, ocupă locul şase, cu 11 puncte.
Federaţia Română de Baschet a mai anunţat că ultimele partide din cadrul turului Ligii Naţionale feminine, ediţia 2020-2021, se vor disputa, în perioada 9-10 ianuarie 2021, la Târgovişte, Sfântu Gheorghe şi Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.548 secunde