Liga Naţională de baschet masculin

BC Athletic Neptun, debut cu stângul în campionat

296
BC Athletic Neptun, debut cu stângul în campionat - bcathletic-1608757564.jpg

Articole de la același autor

În prima sa partidă din cadrul actualei ediţii a Ligii Naţionale, disputată chiar la Sala Sporturilor din Constanţa, echipa masculină de baschet BC Athletic Neptun a fost învinsă, cu scorul de 68-75, de CSM Miercurea Ciuc, la capătul unui duel în care „Gladiatorii din Tomis” au încercat să stea cât mai aproape de adversar pe tabelă.



Harghitenii au avut un debut de meci foarte bun şi şi-au adjudecat primul sfert, scor 27-14, diferenţă care avea să se dovedească a fi decisivă în economia partidei. Treptat, baschetbaliştii antrenaţi de Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici și Vladimir Mihai au ridicat nivelul de joc, însă tot Miercurea Ciuc s-a impus în sfertul al doilea, la limită, 18-17, astfel încât, la pauza principală, constănţenii aveau de recuperat 14 „lungimi”.


Ultimele două sferturi au fost controlate de „Gladiatori”, 21-15 şi 16-15, însă nu atât de autoritar pe cât ar fi trebuit pentru a întoarce soarta jocului, iar CSM Miercurea Ciuc câştigă pe litoral.


Pentru BC Athletic Neptun, Siler Schneider a înscris cele mai multe puncte (22), americanul - cel mai bun marcator de pe teren - trecându-şi în cont şi şapte assist-uri, în timp ce Iulian Orbeanu a reuşit 11 recuperări.


Iată şi alte rezultate înregistrate în cel de-al doilea turneu al Ligii Naţionale: BC CSU Sibiu - CS Dinamo Bucureşti 76-87, ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca - CSM Galaţi 80-65, SCMU Craiova - FC Argeş Piteşti 79-77, CSO Voluntari - CSM Focşani 74-57, CSA Steaua Bucureşti - CSM Târgu Jiu 66-84.


Cel de-al treilea turneu din cadrul Ligii Naţionale este programat să se desfăşoare, în zilele de 29 şi 30 decembrie, în arenele sportive din Focşani, Craiova şi Sibiu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3704 secunde