Liga I de baschet masculin

BC Athletic, înfrângere pe teren propriu. "Voi avea discuții cu jucătorii!"

453

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Constanța a pierdut surprinzător, sâmbătă, la Sala Sporturilor, partida disputată în compania Colegiului Național "Aurel Vlaicu" București, scor 69-74 (45-24), după ce a condus trei sferturi din meci, în runda a Vll-a a Ligii l, Grupa a IV-a.

Formația antrenată de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici a început meciul în forță și a luat avans rapid, iar pauza i-a prins cu un avans liniștitor, de 21 de puncte, scor 45-24. Nimic nu anunța ceea ce avea să se întâmple în partea secundă, nici măcar după terminarea sfertului trei. Chiar dacă a redus motoarele, BC Athletic continua să conducă cu 14 puncte (64-50), ce păreau suficiente pentru a obține a șaptea victorie consecutivă a sezonului. Nu avea să fie așa. Oaspeții au strâns rândurile și au profitat la maximum de nenumăratele erori ale constănțenilor. Neglijență în apărare, pase bâlbâite, aruncări de trei puncte ratate - e tot ce a reușit Athletic în sfertul 4.

Înfrângerea grea pentru BC Athletic, dar nu pentru că ar afecta poziția din clasament, ci pentru modul în care jucătorii au abordat finalul de partidă, așa cum a declarat și antrenorul Alexandru Olteanu.

"I-am lăsat să revină în joc, pe greșelile noastre și iată ce s-a întâmplat. Mai avem multe meciuri, nu se schimbă cu nimic clasamentul, a venit această înfrângere, însă nu îmi place modul în care a venit. La cei tineri, cred că este vorba de lipsă de încredere în forțele proprii. Legat de cei cu experiență, alta este problema, voi avea discuții cu ei. Consider că este vina mea că am pierdut acest meci", a declarat Olteanu.

Runda următoare, programată duminică, 10 decembrie, BC Athletic va juca în deplasare, cu Rapid București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0764 secunde