Liga I la baschet

BC Athletic, înfrângere pe teren propriu. "Unii jucători au rămas cu mintea în vacanță!"

230
1

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Constanța a susținut, duminică seară, la Sala Sporturilor, primul său meci oficial din acest an, împotriva celor de la CS Cuza Sport Brăila, în runda a Xl-a a Ligii l. 


Din păcate, formația antrenată de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici s-a recunoscut învinsă de puternica echipă brăileană, scor 54-71 (25-36), la capătul unei partide în care americanul oaspeților, Richard McCalop, a strălucit. 


Constănțenii au început de meci foarte slab, iar primul sfert a stabilit o diferență de 15 puncte în favoarea oaspeților, suficientă pentru a controla restul partidei fără mari emoții. Chiar dacă a reușit să echilibreze jocul în următoarele două sferturi, BC Atheltic nu a avut forța să întoarcă soarta partidei. Cea mai mică diferență s-a înregistrat în sfertul trei, când tabela arăta 35-40, întrezărind o mică speranță în sufletele sutelor de fani, însă radiată rapid de americanul Richard McCalop, aflat într-o formă de zile mari. 


"Ne-am dorit foarte mult să facem un joc bun împotriva celor de la Brăila și, pe alocuri, ne-a ieșit. Am avut parte și de momente bune, dar și de momente mai puțin bune, experiența și valoarea și-au pus amprenta pe final. Se putea obține mai mult de la acest meci, tocmai de aceea sunt supărat pe atitudinea unor jucători care au rămas cu mintea în vacanță. Vom avea grijă ca acest lucru să nu se mai întâmple de la meciul următor", a declarat Alexandru Olteanu, antrenor principal la BC Athletic. 


Pentru constănțeni, au punctat: Vlad Mihai (22), Alexandru Liță (12), Adrian Trandafir (9), Mario Takacs-Sixt (5), Cătălin Miloș (2), Șenai Isleam (2), Andrei Oprean (1) și Sergiu Ursu (1). 


Următorul meci al constănțenilor va avea loc duminica viitoare, 22 ianuarie, pe terenul Politehnicii Iași, o altă echipă aflată în lupta pentru promovare.


Comentează știrea

Bonny
17 ianuarie 2017
Serios?

Hai, ba, ma lasi...voi si cu Halep ce mai aveti scuze d-astea puerile. Nu exista valoare si seriozitate la echipa...la toate nivelurile.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5947 secunde