Liga I de baschet masculin

BC Athletic, în alertă! Steaua ll descinde la Constanța

496
4
BC Athletic, în alertă! Steaua ll descinde la Constanța - bcathletic-1479404458.jpg

Articole de la același autor

După corecția drastică suferită etapa trecută, pe teren propriu, 46-101 cu Poli Iași, tinerii baschetbaliști de la BC Athletic au fost băgați în ședință de către antrenorii Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici, dezamăgiți de modul în care aceștia au renunțat la luptă. Între timp, lucrurile s-au mai liniștit în tabăra constănțeană, iar acum urmează partida cu Steaua CSM Eximbank ll București, ce va avea loc duminică, la Sala Sporturilor, de la ora 16, în etapa a șasea a Ligii l.

"Steaua este o echipă valoroasă, pe care o cunoaștem bine. Chiar dacă sunt în fruntea seriei, avem șansa noastră și consider că, dacă vom fi concentrați și vom lupta, putem scoate un rezultat bun. Nu s-au produs modificări în lot, după partida cu Iași. Am purtat o discuție serioasă cu jucătorii, se pare că au înțeles importanța acestui proiect și aștept de la ei să aibă o altă atitudine", a declarat antrenorul principal Alexandru Olteanu.

După patru partide disputate, BC Athletic se află pe locul 6 (din 7), cu o victorie și trei eșecuri, iar adversara de duminică, Steaua ll, se situează pe locul secund, având trei succese și un singur eșec. Pe prima poziție se află CS Cuza Sport Brăila, echipă fără înfrângere în primele patru dueluri.

"Proiectul merge înainte, nu avem niciun motiv să dezarmăm. Știam că vor veni și meciuri în care vom pierde, fiindcă așa este în sport. Copiii au numai de câștigat din aceste partide dificile, cum a fost la Brăila sau acasă cu Poli. Acumulează experiență și învață din greșelile făcute, pentru a nu le mai repeta. Putem spune că orice meci, pentru noi, este o victorie. Orașul Constanța merita, după atâția ani, o echipă de seniori, iar BC Athletic merită să reprezinte orașul, după efortul depus în favoarea baschetului. La anul, se împlinesc 10 ani de când a luat naștere această echipă și ne simțim datori să muncim din ce în ce mai mult, fiindcă ne dorim să fim și mai buni. Vrem să promovăm în următorii ani și să reprezentăm Constanța la cel mai înalt nivel al baschetului românesc", a declarat team-managerul echipei BC Athletic, Andrei Talpeș.

În cele două partide disputate în acest sezon, la Sala Sporturilor, BC Athletic a fost încurajată de sute de iubitori ai baschetului. La partida cu Steaua ll, conducerea clubului a decis să se revanșeze față de aceștia și vor organiza un concurs. În pauza meciului, vor fi aruncate în tribune trei mingii, iar cei care le vor prinde vor coborî pe teren și vor arunca la coș de la centrul terenului, având la dispoziție trei încercări. Cine va reuși să marcheze va primi 100 de lei, iar dacă nimeni nu va înscrie, suma se va reporta pentru următorul meci de acasă. Totuși, aceștia nu vor pleca cu mâna goală. Se vor alege cu mingea de baschet prinsă și cu un tricou personalizat BC Athletic.

v v v

Astăzi, de la ora 20, în sala de jocuri "Tomis" din strada Flămânda, juniorii de la BC Athletic primesc vizita rivalilor de la CSS 1 Constanța, în etapa a V-a a Campionatului Național de baschet masculin U18.

"La juniori, stăm destul de bine. Începe returul campionatului și ne-am cam asigurat locul la turneul semifinal. Obiectivul nostru rămâne câștigarea acestei grupe, fiindcă avem nevoie de un moral bun și de o atmosferă care să ne ajute să progresăm, iar apoi să atacăm turneul final și să facem o figură cât mai frumoasă", a completat Andrei Talpeș. 

Comentează știrea

Vio
18 noiembrie 2016
Chiar asa ?

Cu infrangeri la 44 si 51 de puncte nu cred ca merita sa reprezinte Constanta...

ARDA...Turan
18 noiembrie 2016
prefacut

Va ascundeti in spatele unor prenume de femei (probabil colege de birou) doar ca sa criticati , sa faceti rau, desi poate aveti copiii sau poate veti avea nepoti .

Laur
18 noiembrie 2016
La fel

Mai arda mai tu nu faci la fel?

Praf
20 noiembrie 2016
si pulbere

haters gonna gate.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.383 secunde