BC Athletic continuă actele de caritate

176
BC Athletic continuă actele de caritate - bcathletic-1591122345.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța continuă să facă acte de caritate pentru copiii neajutorați care locuiesc în satele din județul Constanța. Formația de la malul mării a strâns ori de câte ori a avut ocazia fonduri, dulciuri și jucării pentru copii și i-a ajutat pe aceștia să ducă o viață mai bună.

"Dulciuri și jucării donate de cei care au venit la meciuri să-i susțină pe «Gladiatorii din Tomis» sunt pregătite și gata de a ajunge la copiii care au nevoie de ele prin United Hands Romania.

În luna decembrie, atunci când BC Athletic a adus un tribut câtorva jucători de renume care au reprezentat pe scena baschetbalistică Clubul Sportiv Farul Constanța, fanii au venit la sală cu jucării și dulciuri care au fost pregătite familiilor și copiilor din satele județului nostru în decursul sărbătorilor și perioadei grele marcate de Covid-19.

Puteți ajuta în continuare acest demers susținând United Hands România în campaniile pe care le susțin", este mesajul transmis de conducerea clubului de pe litoral. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4134 secunde