€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:
Liga Națională de baschet masculin

BC Athletic Constanța primește vizita vicecampioanei României

Ştire online publicată Sâmbătă, 16 Martie 2019. Autor: Mihai CHELEȘ
Meci de gală pentru „Gladiatorii din Tomis”, sâmbătă, 16 martie, de la ora 18, când, la Sala Sporturilor, ajunge vicecampioana baschetului masculin românesc, CSA Steaua București, într-o partidă din etapa a Vll-a a Ligii Naționale, Grupa Galbenă. 


Jucătorii antrenați de Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici și Vladimir Mihai și-au îndeplinit obiectivele pentru acest sezon: clasarea în primele 12 echipe ale țării, cea mai tânără echipă și formația care acordă cele mai multe minute tinerilor jucători. Chiar și așa, există o presiune suplimentară pe umerii jucătorilor constănțeni, impusă de depășirea limitelor. Chiar dacă Steaua este o echipă de tradiție și vine la Constanța după cele două puncte, BC Athletic este gata să producă surpriza. 
„Întâlnim vicecampioana României și mă bucură foarte mult faptul că începem din nou să jucăm acasă, după o perioadă în care am evoluat doar în deplasare. Chiar dacă pornim cu șansa a doua, ne dorim să producem surpriza. Am fost competitivi în toate partidele, este adevărat, dar, dacă privim bugetele celor două cluburi, o victorie a noastră ar fi o mare surpriză”, a declarat team-managerul BC Athletic Constanța, Andrei Talpeș. 
Constănțenii nu au probleme de lot înaintea confruntării cu Steaua, iar principalul Alexandru Olteanu este convins că echipa sa va da totul sâmbătă și că va lupta pentru a obține un rezultat frumos. 


„Băieții sunt foarte montați și își doresc foarte mult să câștige. Se poate observa lesne acest lucru la antrenamente, unde lucrează foarte bine. Întâlnim o echipă care are un plus de experiență și suntem conștienți că vom avea mult de muncă. Cu siguranță vom face tot posibilul să facem o figură frumoasă și să asigurăm un spectacol sportiv de calitate”, a spus Olteanu. 
Unul dintre cei mai constanți și mai spectaculoși jucători ai BC Athletic, americanul Brandon Lockhart, a declarat că se va baza, ca de fiecare dată, pe aportul publicului constănțan. 


„Chiar dacă Steaua este o echipă mai experimentată, meciul începe de la 0-0 și oricine se poate impune la final. Ei sunt favoriți, deci presiunea este pe ei. Noi ne dorim doar să jucăm cât mai bine. Vom avea de partea noastră și susținerea publicului și, cu siguranță, va conta foarte mult acest aspect”, a completat Lockhart. 


În clasamentul grupei Galbene, BC Athletic Constanța se află pe ultimul loc, cu șase puncte, în timp ce CSA Steaua București este pe trei, cu 10 puncte, fiind devansată de CSO Voluntari (11 puncte) și Dinamo Știința București (12 puncte). 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.7375 secunde