Liga Națională de baschet masculin

BC Athletic Constanța, prima victorie în actualul sezon

161
BC Athletic Constanța, prima victorie în actualul sezon - bcathletic-1571600770.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța a obținut, sâmbătă, prima victorie din actualul sezon din Liga Națională. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu a primit vizita CSM-ului VSKC Miercurea Ciuc, într-o partidă disputată la Sala Sporturilor din Constanța. 
După ce, în prima etapă, au pierdut în fața celor de la CSO Voluntari, baschetbaliștii constănțeni au prestat un joc mai bun de această data și s-au impus cu scorul de 68-58, după ce, la pauza mare, tabela arăta 26-24. 


Pentru "Gladiatorii din Tomis", au marcat Kyle Kilgore 12 puncte, Cristian Mâinea 11, Georgian Păun 9, Darian Bryant 8, Rahsaan Williams 6, Victor Dudaș 6, Andrei Oprean 5, Christian Chițu 3, Adrian Trandafir 3, Sergiu Ursu 3 și Affia Ambadiang 2. 
"BC Athletic se impune în primul meci al sezonului din Liga Națională de baschet pe teren propriu cu CSM Miercurea Ciuc, scor final 68-58. Pentru noi, urmează două deplasări, la Târgu Jiu și Focșani, după care ne vom întoarce în Arena Gladiatorilor la începutul lunii noiembrie", a declarat team-managerul BC Athletic, Andrei Talpeș. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.46 secunde