BC Athletic Constanța, eliminată din Cupa României la baschet

135
BC Athletic Constanța, eliminată din Cupa României la baschet - bcathletic-1570735629.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța a avut parte de o partidă dificilă la Sala Sporturilor. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu și manageriată de Andrei Talpeș a primit vizita celor de la CSO Voluntari, în manșa secundă a turului întâi al Cupei României. 
După ce, la Voluntari, au cedat cu scorul de 74-98, baschetbaliștii constănțeni nu au reușit să facă o partidă bună nici în propriul fief. Ilfovenii au jucat excelent, iar BC Athletic nu prea s-a văzut pe teren. În ciuda faptului că l-a avut în teren pe uriașul Kyle Kilgore și pe experimentatul Georgian Păun, echipa de la malul mării s-a văzut nevoită să cedeze în fața unui adversar care parcă și-a dorit mai mult victoria. 


După ce, la pauză, tabela arăta 21-48, scorul final a fost 42-82, iar CSO Voluntari continuă cursa către trofeu. 
Punctele echipei constănțene au fost înscrise de Georgian Păun (10), Kyle Kilgore (8), Darian Bryant (7), Christian Chițu (5), Cristian Mâinea (4), Sergiu Ursu (4), Rahsaan Williams (2) și Victor Dudaș (2). 


Cele două formații se vor întâlni și sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 18.30, la Voluntari, în prima etapă a Ligii Naționale, sezonul 2019-2020.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.519 secunde