BC Athletic Constanța așteaptă cu nerăbdare revenirea pe parchet

146
BC Athletic Constanța așteaptă cu nerăbdare revenirea pe parchet - bcathletic-1588772754.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța numără zilele până la reluarea antrenamentelor și implicit până la reluarea competițiilor.

Sportivii de la malul mării se antrenează în continuare în autoizolare, dar vestea că antrenamentele colective ar putea fi reluate după data de 15 mai, îi bucură nespus pe aceștia.

Elevii lui Alexandru Olteanu se află pe primul loc în Grupa Albastră și au șanse mari să rămână și din sezonul viitor pe prima scenă a baschetului masculin românesc.

BC Athletic a făcut meciuri foarte bune în Sala Sporturilor din Constanța, acolo unde sportivii au fost întotdeauna încurajați de un public numeros.

Din păcate, finalul sezonului s-ar putea disputa fără spectatori, astfel că acest lucru ar reprezenta un mare dezavantaj pentru constănțeni, însă chiar și în aceste condiții formația de la malul mării este decisă să facă meciuri perfecte pe teren propriu.

Până la reluarea competițiilor, oficialii clubului constănțean postează diferite fotografii sau materiale video pe pagina oficială de Facebook a echipei pentru a interacționa în continuare cu suporterii de la țărmul mării.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5091 secunde