Liga 1 de baschet masculin

BC Athletic Constanța a obținut al treilea succes al sezonului

258
BC Athletic Constanța a obținut al treilea succes al sezonului - bcathletic-1481558211.jpg

Articole de la același autor

BC Athletic a reușit să o învingă pe CS Pheonix ll Galați, scor 74-68 (33-41), într-o partidă contând pentru etapa a IX-a a Ligii 1 de baschet masculin, disputată duminică seară, la Sala Sporturilor.

Chiar dacă au avut un început de partidă mai ezitant, băieții antrenați de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici au revenit spectaculos și au întors soarta partidei. A fost cea de-a treia victorie a sezonului pentru BC Athletic, după cele înregistrate tot pe teren propriu, cu ACS Agronomia 4Sports București (68-54) și Steaua CSM EximBank 2 (62-60).

Punctele echipei constănțene au fost înscrise de Vlad Mihai (14 p), Andrei Bercea (14 p), Sergiu Ursu (8 p), Alexandru Liță (8 p), Adrian Trandafir (7 p), Mario Takacs-Sixt (7 p), Cătălin Miloș (6 p), Andrei Oprean (6 p) și Șenai Isleam (4 p).

"Am avut un început mai greu de partidă, dar mă bucur că am reușit să întoarcem soarta acestui meci. Băieții au dat dovadă de maturitate, au crezut în șansa lor până la capăt și au fost recompensați. A fost un week-end de baschet la Constanța încununat cu această victorie. Mulțumim publicului fantastic care ne-a susținut pe toată durata partidei", a declarat team-managerul BC Athletic Constanța, Andrei Talpeș.

Constănțenii vor juca următoarea etapă tot pe teren propriu, în Sala Sporturilor, pe 15 ianuarie 2017, împotriva liderului CS Cuza Sport Brăila. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5916 secunde