Mai multe ştiri online:

BC Athletic Constanța a câștigat Cupa României la baschet 3x3

Ştire online publicată Marţi, 16 Aprilie 2019. Autor: Mihai CHELEȘ
Două zile pline de succes pentru jucătorii de la BC Athletic Constanța, în Arena de baschet de la București, gazda Cupei României la baschet 3x3.

„Gladiatorii din Tomis” - Virgil Stănescu, Alin Andrieș, Adrian Trandafir și Cezar Bărăgău - coordonați de pe margine de antrenorii Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici, Vlad Mihai și team managerul Andrei Talpeș, au reușit o serie impresionantă de 10 victorii și au pus mâna pe trofeul Cupei României la baschet 3x3.

Sâmbătă, în turneul semifinal, BC Athletic Constanța a câștigat toate cele cinci meciuri disputate, fără drept de apel: 22-8 cu CS Rapid București, 21-17 cu BCMU Argeș Pitești, 19-11 cu CSU Pitești, 21-9 cu Dinamo Știința București și 22-13, în finala grupei, cu BCMU Argeș Pitești.

Duminică, în turneul final, BC Athletic și-a continuat recitalul, practicând un joc superior oricărei echipe prezente în sala FR de Baschet. Prin evoluțiile excelente, „turnul de control” Virgil Stănescu i-a impulsionat pe colegii mai tineri, Bărăgău, Andrieș și Trandafir, să-și ridice nivelul de joc și să-și domine prin unitate absolut toți adversarii.

În grupă, constănțenii au trecut de CSO Voluntari cu 21-8 și de BC CSU Sibiu cu 21-9, în „sferturi”, au dispus de Dinamo București cu 21-12, iar în semifinală au avut cel mai greu meci, contra echipei clasate pe locul cinci în Liga Națională, Grupa Roșie, SCM Timișoara, pe care au depășit-o cu emoții, scor 20-18. Ultimul act a fost unul în nota obișnuită a partidelor, cu BC Athletic dictând tonul și muzica, BCMU FC Argeș Pitești fiind doar un sparring-partner, scor 21-11.

În cadrul Cupei României, în afara celor „patru magnifici” ce au pus mâna pe trofeu, pentru BC Athletic au mai evoluat Pegkas Panaiotis, Nicu Ciucă și Alexandru Liță. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37473 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
vineri, 24 mai Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2266 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1922 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8525 secunde