€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

BC Athletic, câștigătoarea primului turneu de baschet 3x3 al sezonului

Ştire online publicată Marţi, 04 Iunie 2019. Autor: Sorin MIHALACHE
Echipa BC Athletic a câștigat primul turneu din Liga Națională de baschet 3x3, etapă care s-a desfășurat la Suceava, cu un „buzzer beater” de 2 puncte înscris de Alin Andrieș în finala cu CSU Pitești. Meciul s-a disputat sub semnul echilibrului, iar la scorul de 14-14, cu doar câteva momente înainte de sunetul de final al sirenei, Andrieș a reușit coșul care a înclinat balanța în favoarea Constanței. 


Iată și formula de echipă deplasată de team-managerul BC Athletic, Andrei Talpeș, la Castorii Suceava Streetball 3x3: Alin Andrieș, Cezar Bărăgău, Adrian Trandafir și Alexandru Liță. 


Din postura de favoriți nr. 3 ai turneului, „Gladiatorii din Tomis” au cucerit trofeul la Suceava după un parcurs foarte bun. 
BC Athletic s-a impus în fața unei echipe din Ucraina (Che), scor 21-18, apoi a trecut de CSM București (Igor Roznovschi, Adrian Guțoaia, Sergiu Souca, Vladimir Biasutti), favorită nr. 1 a turneului, în semifinale, scor 18-15, iar în finala cu CSU Pitești (Adrian Blidaru, Cristian Petrescu, Alexandru Neguț, Cezar Stănescu), favorita nr. 6, cu un „buzzer beater” de 2 p, scor 16-14. 
„Ne-am adjudecat astfel primul turneu al sezonului de LNBM 3x3. Felicit echipa și mulțumim tuturor pentru susținere”, a declarat team-managerul Andrei Talpeș. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7703 secunde