BC Athletic aduce pe litoral un nou trofeu la baschet 3x3

181
BC Athletic aduce pe litoral  un nou trofeu la baschet 3x3 - baschet-1563195483.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet 3x3 BC Athletic Constanța cucerește Iașul și devine campioană la Palas Streetball Challenge, categoria Open masculin, încasând totodată cecul în valoare de 5.000 de lei, după ce a învins, în marea finală, pe Agro Squad, scor 21-12.

În componența Alin Andrieș, Andrei Oprean, Cezar Bărăgău și Alexandru Liță, BC Athletic a furnizat, în prima fază, marea surpriză a turneului, eliminând chiar pe CSM București, favorita nr. 1, după o victorie dramatică, scor 19-17.

Nerecomandată cardiacilor a fost și partida cu CSU Ploiești, pe care "Gladiatorii din Tomis" au câștigat-o cu 19-18, un thriller în care formația de pe litoral a revenit de la -7, a dus meciul în prelungiri cu un buzzer semnat de Cezar Bărăgău, iar de acolo, Alexandru Liță a trimis echipa în semifinale printr-un coș de 2 puncte!

După ce a fost la o secundă distanță de a se întoarce acasă din sferturi, BC Athletic a trecut în semifinale de US of Moldova, scor 21-14, pentru ca, în finală să o "demoleze" pe Agro Squad: 21-12 și încă un trofeu 3x3 din circuitul Sport Arena Streetball poposește pe litoral.

"Am cucerit trofeul, după un parcurs perfect, fără nicio înfrângere și cu meciuri duse și câștigate în overtime, multe dintre ele demne de povestit nepoților îndrăgostiți de… baschet. Felicitări tuturor participanților, câștigătorilor, mulțumim partenerilor noștri și tuturor celor care, într-o formă sau alta, ne-au încurajat și ne-au sprijinit", a declarat, pentru "Cuget Liber", team managerul BC Athletic, Andrei Talpeș.

La Open feminin, campioană a devenit Știința București.

v v v

Sonia Ursu, de la Știința București, și Alexandru Liță, de la Baschet Club Athletic Constanța, au fost cei mai buni jucători la categoriile Open de la Palas Iași Streetball și au primit câte un ceas Tissot "3x3" oferit de către Albini Prassa, importator și distribuitor oficial în România al mărcii elvețiene de ceasuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4333 secunde