Bătălia pentru Supercupă! CFR și FC Viitorul deschid noua stagiune

259
Bătălia pentru Supercupă! CFR și FC Viitorul deschid noua stagiune - fotbalsupercupa-1562360848.jpg

Articole de la același autor

După o binemeritată vacanță de vară, caravana fotbalului românesc se pune din nou în mișcare. Stagiunea 2019/2020 se deschide, sâmbătă seară, cu un meci de zile mari: Supercupa României, mult râvnită și pe litoral! 


Campioana CFR Cluj și câștigătoarea Cupei României, FC Viitorul, deschid noul sezon cu duelul din Supercupa României. Partida are loc sâmbătă, 6 iulie, de la ora 20.00 (în direct pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV), pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, și va fi arbitrată de o brigadă condusă de Sebastian Colțescu, asistat la cele două tușe de Ovidiu Artene (Vaslui) și Daniel Mitruți (Craiova). Cel de-al patrulea oficial e George Găman (Craiova), iar observator, Aron Huzu. 
Față în față se vor afla două echipe antrenate de doi dintre exponenții "Generației de Aur", Dan Petrescu (CFR), respectiv Gheorghe Hagi (FC Viitorul). Doi prieteni, doi tehnicieni de top, dar cine va avea câștig de cauză? 
"Suntem prieteni, am fost prieteni și vom fi mereu, dar în momentul în care jucăm, nu mai suntem prieteni. După meci și înainte, da. E clar că eu îmi doresc să câștig, el își dorește să câștige, acum să vedem cine va reuși", a declarat antrenorul campioanei, Dan Petrescu. 
De cealaltă parte, echipa constănțeană vine după o perioadă prolifică de pregătire de vară, în care a efectuat stagii de pregătire în Grecia, la Poiana Brașov și la Ovidiu, bilanțul meciurilor amicale fiind net favorabil: patru victorii, o remiză (cu FCSB) și o înfrângere la limită (cu Olympiakos Pireu).  
Viitorul a perfect și câteva transferuri - Marco Dulca, Najib Ammari, Steliano Filip -, dar rămâne de văzut dacă aceștia vor și intra în teren. 


XXX 
Pentru FC Viitorul, Supercupa este un test major înainte de debutul în noua ediție a Europa League, unde adversară îi va fi o echipă din Belgia, Royal Antwerp sau Gent, asta după ce Tribunalul belgian de arbitraj pentru sport va lua o decizie în "scandalul Mechelen - Waasland Beveren", meci suspectat că a fost trucat. 
Meciul din manșa tur va avea loc în data de 25 iulie, în Belgia, iar returul, o săptămână mai târziu, pe stadionul "Central" al Academiei Hagi de la Ovidiu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6733 secunde