Bătălia pentru Cupa României se dă la Constanța. HCDS, primul meci cu Timișoara

214
Bătălia pentru Cupa României se dă la Constanța. HCDS, primul meci cu Timișoara - batalia-1580944286.jpg

Articole de la același autor

Sorții le-au fost favorabili celor de la Handbal Club Dobrogea Sud. Echipa de pe litoral a fost prima gazdă extrasă din urnă la federație, așa că orașul de la malul mării va organiza turneul Final Four al Cupei României, pe 4-5 aprilie. Mai mult, HCDS va întâlni pe Politehnica Timișoara în semifinale, iar Dinamo București va juca în compania CSM-ului Bacău. 
Președintele HCDS, Ionuț Stănescu, a fost prezent la tragerea la sorți și a avut mână bună. 


"Doar noi și Timișoara ne-am exprimat dorința să organizăm turneul, Bacăul a renunțat. Se poate spune că am avut mână bună. Suntem mulțumiți că vom avea încă un Final Four acasă, după cel din 2018. Publicul constănțean va putea urmări pe viu un spectacol handbalistic deosebit. Am evitat un meci cu Dinamo în semifinale. E adevărat, Timișoara este deținătoarea trofeului, dar obiectivul nostru este să câștigăm Cupa României. Ar fi extraordinar dacă am reedita succesul din 2018", a declarat președintele Stănescu. 


HC Dobrogea Sud a câștigat Cupa României în premieră, în 2018, la Constanța, după o finală cu Politehnica Timișoara. Un an mai târziu, bănățenii au cucerit trofeul învingând-o în finală pe Steaua, care trecuse de campioana Dinamo în semifinale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4298 secunde