Baschetul şi dansul în aer liber descind în parcul din Tomis II

175
Baschetul şi dansul în aer liber descind în parcul din Tomis II - baschetul-1627479900.jpg

Articole de la același autor

Seria întâlnirilor cu sportul şi distracţia, din cadrul „Ludis Fest”, continuă la Constanţa şi în această săptămână. După ce s-au iniţiat în tainele baschetului şi dansului la începutul week-end-ului trecut, în Parcul Gării, constănţeni și turişti de toate vârstele îşi dau întâlnire într-un alt loc cu verdeaţă din Constanţa.

„Vineri, 30 iulie, cu începere de la ora 16.00, vă aşteptăm pe toţi - copii, vecini, colegi, prieteni, părinţi şi bunici, în număr cât mai mare, în parcul din Tomis II, pentru că avem şi mai multe surprize pregătite pentru fiecare dintre voi. Aşa că nu mai staţi pe gânduri, chiar dacă vă aflaţi în vacanţă, vă relaxaţi după sesiune sau după o săptămână de muncă, noi vă aşteptăm la câteva ore de mişcare, dar mai ales foarte multă bună dispoziţie”, a declarat preşedintele Academiei CS Phoenix Constanţa, Cristian Mănăstireanu.

Academia Club Sportiv Phoenix Constanţa, împreună cu Primăria Municipiului Constanţa, organizează, până la începutul lunii septembrie, „Ludis Fest“, un festival al mişcării dedicat constănţenilor şi turiştilor, indiferent de vârstă.

Acțiunile cuprinse în cadrul „Ludis Fest“ se vor desfăşura după următorul program:

- Vineri, 30 iulie - Parcul Tomis II, orele 16-20;

- Vineri, 6 august - Parcul Casa de Cultură, orele 16-20;

- Sâmbătă, 7 august - Parcul Casa de Cultură, orele 16-20;

- Vineri, 13 august - Parcul Poarta 6, orele 16-20;

- Vineri, 20 august - Parcul Arheologic, orele 16-20;

- Vineri, 3 septembrie - Parcul Tăbăcărie, orele 16-20;

- Sâmbătă, 4 septembrie - Parcul Tăbăcărie, orele 16-20.

Participarea, tricourile ce vor fi oferite participanţilor şi celelalte surprize pregătite de care se vor bucura toţi cei prezenţi la acţiunile „Ludis Fest”, sunt gratuite. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5176 secunde