Baschetul este în doliu. Adio, Costel Moscalu!

670
Baschetul este în doliu. Adio, Costel Moscalu! - doliu-1396282189.jpg

Articole de la același autor

Fostul jucător al echipei de baschet Farul Constanța, Costel Moscalu, component al naționalei României și mai apoi antrenor al echipei Politehnica Iași, a încetat din viață, duminică. Federația Română de Baschet a anunțat decesul lui Moscalu, la 47 de ani, după 20 de ani de luptă cu diabetul. 


"După o luptă îndelungată și nedreaptă cu diabetul, boală care i-a fost depistată încă de la vârsta de 27 de ani și care l-a forțat să-și modifice întreaga viață, inima lui Costel Moscalu s-a încăpățânat să mai bată și a făcut, astfel, ca sportul românesc să mai piardă o stea din constelația performerilor. Peste numai câteva zile ar fi împlinit 48 de ani", se arată în mesajul FR Baschet. 


Moscalu a jucat, duminică, baschet cu niște prieteni, iar în momentul în care a ajuns acasă, i s-a făcut rău, transmite Mediafax. Prietena antrenorului a chemat un echipaj SMURD, medicii declarând decesul după ce au încercat să-l resusciteze timp de jumătate de oră. 


Costel Moscalu ar fi împlinit 48 de ani pe 15 aprilie. "Vestea morții sale m-a lăsat fără grai. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Am pierdut unul dintre marii jucători, un om cu un caracter deosebit", a declarat fostul antrenor al Farului, prof. Mărțișor Hondrilă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3746 secunde