Baschetbaliștii de la BC Athletic, week-end în București

543
1
Baschetbaliștii  de la BC Athletic, week-end în București - baschetbalistii-1480092474.jpg

Articole de la același autor

Jucătorii de la BC Athletic Constanța își vor petrece week-end-ul la București.

Echipa de juniori U18 va juca sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 13, pe terenul celor de la BC Laguna Sharks, în etapa a Vll-a a Campionatului Național masculin. Pe hârtie, oaspeții sunt favoriți. Tinerii jucători antrenați de Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici au înregistrat până în acest moment patru succese din cinci partide și se află pe locul 2, iar BC Laguna Sharks se află la polul opus, având doar o victorie în cinci meciuri.

Duminică, 27 noiembrie, echipa de seniori BC Athletic, compusă din aproximativ aceiași jucători ca la U18, va avea un meci dificil în sala "Ștefan cel Mare", împotriva celor de la Dinamo ll.

"Vom avea parte de o partidă extrem de dificilă. Chiar dacă se află pe ultima poziție în clasament, la partida împotriva noastră, dinamoviștii vor apela și la ajutorul jucătorilor de la prima echipă. Noi avem un moral bun, nu resimțim niciun pic de presiune și mergem acolo încrezători că putem obține un rezultat pozitiv", a declarat team-managerul echipei constănțene, Andrei Talpeș. 

Comentează știrea

Mikeala
26 noiembrie 2016
Niște escroci

Numai risipiți banii publici aiurea pe transport cazare masa pentru aceasta echipa fără nici un viitor.ne batem joc de banii publici plătiți de contribuabili constănțeni.vad ca se implica si direcția județeana pentru sport pri spagangioaica mari solomon

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6015 secunde