Inspirați de Skirtos Dacul

Baschetbaliștii de la BC Athletic devin "Gladiatorii din Tomis"

313
1

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanța își continuă tradiția de promovare și valorificare a istoriei Cetății Tomisului. 


Clubul a trecut de prima decadă a existenței sale, iar acum se îndreaptă către o nouă eră, în care se dorește promovarea pe prima scenă a baschetului românesc. Era nevoie de o nouă abordare, o rebranduire. După o muncă asiduă, creatorii BC Athletic și-au oprit atenția asupra gladiatorului Skirtos Dacul, cel mai iscusit luptător din arenele vechii Cetăți a Tomisului. Astfel, începând cu acest sezon al Diviziei A, acesta devine noul simbol al echipei de pe litoral, iar baschetbaliștii constănțeni vor prelua denumirea de "Gladiatorii din Tomis". 


Prezentarea oficială a noii înfățișări a clubului a avut loc, luni seară, la restaurantul Aquario, într-un cadru aparte, printre invitați numărându-se fosta șefă a sportului constănțean, membră de onoare în Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Elena Frîncu, alături de actualul director executiv al DJST Constanța, Mariana Solomon, consilierul Sport din partea DJST Constanța Alexandru Negraru și noul inspector școlar pentru educație fizică și sport, Elena Hanu. 


Astăzi, de la ora 19, la Sala Sporturilor din Constanța, BC Athletic va întâlni pe Agronomia 4 Sports București, în ultima partidă de verificare dinaintea debutului în Divizia A, sezonul 2017/2018. 


În prima etapă (duminică, 22 octombrie), BC Athletic va juca împotriva echipei Rapid București.


Comentează știrea

Skirtos
18 octombrie 2017
3 SE

:))))))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.009 secunde