Baschetbaliştii de la BC Athletic, antrenamente în siguranţă, la Sala Sporturilor

73
Baschetbaliştii de la BC Athletic, antrenamente în siguranţă, la Sala Sporturilor - baschetbalistii-1603462299.jpg

Articole de la același autor

În timp ce virusul Covid-19 face ravagii în sportul românesc, baschetbaliştii de la BC Athletic Constanţa continuă să se antreneze în condiții de siguranță, la Sala Sporturilor.

Daniel şi Cristian Mâinea, singurii gemeni din istoria seniorilor, au fost oamenii săptămânii, ei aniversându-şi, pentru prima dată alături de „Gladiatorii din Tomis”, ziua de naștere.

După suspendarea tuturor turneelor din Cupa României, Federația Română de Baschet a aprobat pentru ambele competiții, masculin și feminin, noi măsuri pentru echipele angrenate în sezon.

„Vor fi necesare două testări negative, la şapte zile înainte de primul turneu și cel mult 48 de ore înainte de sosirea la locul desfășurării turneului”, a precizat team-managerul BC Athletic, Andrei Talpeş.

v v v

Tânărul baschetbalist Ocan Mustafa (18 ani) a fost cooptat în lotul lărgit al echipei de seniori BC Athletic. Jucătorul născut la 25 octombrie 2002 provine de la CSS1-Athletic, unde se pregăteşte sub îndrumarea antrenorului George Mircioi.

„Îi urăm mult succes alături de echipa mare”, a transmis team-managerul Andrei Talpeş.

v v v

BC Athletic s-a alăturat campaniei de strângere de fonduri pentru Octavian, băiețelul în vârstă de numai un an și nouă luni al alergătorului constănțean Cristi Bornaz, diagnosticat cu o boală cumplită: o formă de cancer ce se dezvoltă la nivelul țesuturilor moi. Tratamentul (început deja în Turcia) este unul costisitor, astfel că s-a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru ajutorarea micului Octavian.

Donațiile pot fi făcute în conturile Asociației „Salvează o inimă”:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont EUR: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Cod Swift: BTRLRO22

Cod Bic: BTRL

Revolut: 0752.753.540

Banca Transilvania Botoşani

„Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele de familie al copilului - Bornaz”, au precizat iniţiatorii campaniei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5451 secunde