Baschetbalistele de la CS Phoenix, într-o nouă finală națională

358
Baschetbalistele de la CS Phoenix, într-o nouă finală națională - baschetbalistele-1532533207.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet CS Phoenix Constanța a avut un parcurs foarte bun și s-a calificat în finala Ligii Naționale de baschet 3X3 Râmnicu Vâlcea Streetball. 


În ultimul act al competiției, formația de pe litoral, în componența Ecaterina Armanu, Bianca Fota și Teodora Armanu, a fost învinsă, scor 10-14, de jucătoarele din Satu Mare, ocupând în final locul doi. 


"Sportivele noastre au avut o evoluție foarte bună, ne mândrim cu rezultatele lor și le ținem pumnii mai departe, așteptându-le victorioase la Constanța pentru noul sezon 2018-2019 al Ligii Naționale. Performanța este cu atât mai remarcabilă cu cât Ecaterina Armanu a jucat încă de la începutul turneului cu o fractură la unul din degetele de la picior. Cu toate acestea, Katy a strâns din dinți și a condus echipa într-o nouă finală", a declarat președintele CS Phoenix Constanța, Cristian Mânăstireanu. 


Clubul Sportiv Phoenix Constanța organizează acțiuni de selecție la baschet pentru fete și băieți născuți în anii 2002 - 2007. Relații la telefon 0725.494.838.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4647 secunde