Baschet spectacol: Constanța Streetplay Battle 4 Tomis

237
2

Articole de la același autor

Sala Sporturilor din Con-stanța a fost, timp de două zile, scena perfectă pentru un turneu de baschet de elită care a adunat echipe de top din România și a ținut în priză spectatorii până la final. Marea surpriză a fost victoria echipei Cavs la categoria Open feminin în fața celor de la Los Lobos, în sferturile de finală de la Constanța Street Play.

Școala Veche a câștigat, duminică seară, Constanța Streetplay Battle 4 Tomis, ultimul turneu din seria de vară. Echipa din București a învins în finală pe Mercenarii, scor 18-16, și a intrat în posesia unui premiu în valoare de 5.000 de lei.

Componenții echipei de Liga 1 Baschet Club Athletic Constanța, alături de Vasile Ștefan, campion european de baschet 3x3 în 2014, au susținut și un meci demonstrativ la care au participat și reprezentanți din mass media constănțeană.

Aproape 300 de jucători s-au înscris la Constanța Streetplay, fiecare dintre ei primind tricoul oficial al turneului. Turneul a fost de calibrul FIBA Endorsed, iar participanții au acumulat puncte în clasamentul mondial FIBA 3x3.

"Cu siguranță nu ne vom opri aici. Am reușit să repunem Constanța pe harta baschetului românesc și vom căuta resurse să rămânem acolo mult timp. Ne motivează foarte mult faptul că numărul participanților a crescut de la un turneu la altul. Dintre aceștia, cei mai mulți sunt copii care își doresc să ni se alăture și să practice baschetul. Vom face o tradiție legată de locul de desfășurare al turneelor de streetball. Piațeta Perla și faleza din fața Cazinoului sunt ideale pentru baschet, pentru al treilea loc vom fi mereu deschiși la sugestii. Constanța este un oraș foarte frumos și nu ducem lipsă de locuri deosebite", a declarat președintele Asociației Terra Semper Fidelis, Andrei Talpeș.

Constanța Streetplay Cazino, un turneu marca Sport Arena Streetball, a fost organizat de Asociația Terra Semper Fidelis, în colaborare cu Sport Arena Streetball, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret și Consiliul Județean Constanța. 

Comentează știrea

Mita
14 septembrie 2016
O mare vrajeala

Se ne mai lase Alexu asta cu turneele lui de doi lei cu 7 spectatori in tribuna.numai bani vede

Mihaela
14 septembrie 2016
Extraordinar

Super organizare. Constanta are nevoie de astfel de evenimente. Mai vrem !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4468 secunde