Baschet / Phoenix CSU Simona Halep va înfrunta campioana României în turneul de la Sf. Gheorghe

361
Baschet / Phoenix CSU Simona Halep va înfrunta campioana României în turneul de la Sf. Gheorghe - baschetphoenixonline1812-1608311911.jpg

Articole de la același autor



Baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep Constanţa au pornit la drum, vineri, 18 decembrie, spre cel de-al patrulea turneu al ediției din acest an a Ligii Naționale.


„Vom întâlni campioana în exercițiu și formația care domină de ani buni baschetul feminin din România, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. 
La fel ca și în week-end-ul trecut, când am întâlnit vicecampioana României, vom căuta și de această dată să avem o prestație onorabilă în teren și să demonstrăm că nu suntem un partener de antrenament pentru adversarele noastre.
Așa cum ne place să spunem de fiecare dată, doar jucând împotriva celor mai buni ca tine ai șanse să evoluezi. Tocmai din acest motiv, indiferent de rezultatul final, ne dorim să luăm ce este mai bun din confruntarea aceasta pentru a putea crește pe viitor în valoare, atât individual, cât și ca echipă”, a declarat preşedintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu. 


Partida Phoenix CSU Simona Halep Constanța - ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, contând pentru etapa a opta a Ligii Naționale de baschet feminin, se va disputa sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 19.00, la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5439 secunde