Baschet / Phoenix CSU Simona Halep, învinsă în primul meci al „dublei” de la Târgovişte

235
Baschet / Phoenix CSU Simona Halep, învinsă în primul meci al „dublei” de la Târgovişte - baschetphoenix605-1620304317.jpg

Articole recomandate

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep a fost învinsă, scor 57-68, de CS Municipal Târgovişte, în prima dintre partidele decisive pentru ocuparea locurilor 5-6 din Liga Naţională, disputată în sala CSS „Ioan Valerian” din municipiul dâmboviţean.

Constănţencele antrenate de Miroslav Popov au avut un debut curajos de partidă, adjudecându-şi primul sfert, 14-13. Până la pauza principală, gazdele au trecut în avantaj pe tabelă, după 19-15 în sfertul al doilea, iar soarta partidei s-a decis în sfertul trei, 26-15 pentru CSM.

Formaţia de pe litoral a avut o tresărire de orgoliu în ultimul sfert, câştigat cu 13-10, prea târziu pentru a întoarce situaţia.

De la Phoenix CSU Simona Halep, s-au remarcat Andreea Ioana Beldian (17 puncte, trei pase decisive) şi americanca Shereen Zaibunissa Sutherland (11 recuperări).

„Emoțiile debutului, miza confruntării, drumul până la Târgoviște, dar și indisponibilitatea de ultim moment apărută în lotul echipei noastre au făcut ca primul meci din play-off-ul pentru locurile 5-6 ale clasamentului să revină adversarelor noastre.

Avem convingerea că joi, în cea de a doua partidă, lucrurile vor sta altfel în teren și vom reuși să trimitem această «finala» în meciul decisiv din Sala Sporturilor din Constanța”, au transmis reprezentanţii Phoenix CSU Simona Halep.

Cel de-al doilea duel este programat joi, 6 mai, de la ora 17.00, în direct la FRB TV. Conform regulamentului, dacă după aceste două jocuri situaţia la general va indica egalitate, partida decisivă va avea loc, duminică, 9 mai, la Sala Sporturilor din Constanţa.

Foto: Facebook / Phoenix CSU Simona Halep 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8116 secunde