Baschet / Naţionala feminină, locul şase la primul turneu FIBA 3x3 Women’s Series

166
Baschet / Naţionala feminină, locul şase la primul turneu FIBA 3x3 Women’s Series - baschet3x3-1621335993.jpg

Articole de la același autor

Circuitul mondial FIBA 3x3 Women’s Series a debutat, în Elveţia, la Mies, cu ocazia unui turneu organizat chiar la sediul FIBA - Patrick Baumann House of Basketball. 


România a deplasat pentru acest prim turneu o echipă naţională formată din patru dintre jucătoarele aflate în pregătire pentru Jocurile Olimpice: Sonia Ursu, Elisabeth Pavel, Ashley Walker şi Anca Sipos, sportivele fiind însoţite de antrenoarea Tatiana Gallova şi kinetoterapeutul Mircea Nuţescu, informează Federaţia Română de Baschet. 
Tricolorele au evoluat în Grupa B, acolo unde s-au impus, după prelungiri, în faţa Ungariei, scor 18-16, cedând în celelalte două jocuri: 16-21 cu Ţările de Jos şi 11-17 cu Spania. 
De pe locul trei în grupă, „Acvilele” s-au calificat în sferturile de finală, acolo unde au întâlnit Rusia, ocupantă a locului doi în Grupa A. Tricolorele au cedat cu scorul de 12-22, încheind competiţia pe locul şase. 


Turneul de la Mies a fost câştigat de Spania, care a trecut în finală de Polonia, scor 19-17. Pe locul trei s-a clasat Rusia. 


Următorul turneu din circuitul FIBA 3x3 Women’s Series se va disputa pe 21 şi 22 mai, la Voiron (Franţa), România numărându-se printre participante.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6132 secunde